Buzoienii merg relaxați la Voluntari: „Presiunea va fi la ei, nu la noi”

Marius ANGHEL 17 Apr. 2015, 15:38 Liga 2
Buzoienii merg relaxați la Voluntari:**

Gloria Buzău țintește locul trei în play-off-ul Seriei I, însă pentru a ajunge acolo trebuie să o depășească în clasament pe Rapid CFR Suceava, echipă care are un punct mai mult, și să câștige în weekend în fața liderului. Gruparea din Crâng are o misiune dificilă pentru meciul de sâmbătă, la Voluntari, însă în ciuda eșecului de runda trecută, primul din acest sezon de pe teren propriu, jucătorii lui Viorel Ion au un moral ridicat. Între timp și-au primit un salariu restant și atmosfera din lot s-a mai detensionat.

Tehnicianul Viorel Ion spune că jucătorii săi nu au nicio presiune pe umeri, nu același lucru putându-se spune și despre ilfoveni, care nu-și permit niciun pas greșit în ultimele etape, având în vedere că Academica Argeș e la cinci puncte în spatele lor.

„Ei au pentru ce să lupte, promovarea este un obiectiv major, dar și noi vrem să câștigăm fiecare meci. E clar că presiunea va fi la ei, nu la noi și sper să îi afecteze pe ei, nu pe noi”, a declarat, pentru sansanews.ro, antrenorul Gloriei, Viorel Ion.

În sezonul regulat cele două echipe și-au împărțit victoriile. Gloria s-a impus cu 1-0 în Crâng, iar FC Voluntari cu 5-1 pe stadionul din Pipera.

Marius ANGHEL 17 Apr. 2015, 15:38 Liga 2
Pe aceeași temă