Zoltan Ritli și-a găsit o nouă echipă pe care să o antreneze după ce Olimpia s-a desființat

Zoltan Ritli și-a găsit o nouă echipă pe care să o antreneze** după ce Olimpia s-a desființat

Liber de contract după ce Olimpia Satu Mare s-a desființat în această iarnă și a fost exclusă din campionatul Ligii 2, antrenorul Zoltan Ritli și-a găsit și el, ca majoritatea jucătorilor foști la gruparea din Nord-Vest-ul țării, o altă echipă unde să își continue activitatea. Fostul portar a revenit la gruparea de unde plecase pentru a o prelua pe Olimpia în timpul primei părți a sezonului, după demiterea lui Tibor Selymes.

Zoltan Ritli a preluat-o din nou pe Recolta Dorolț, echipă pe care a antrenat-o și în partea a doua a sezonului trecut a Ligii 3. Acum, echipa din județul Satu Mare se află pe locul 6 din 11 în campionatul Ligii 4.

Ritli a condus primul antrenament din această iarnă la începutul săptămânii trecute, iar în această perioadă până la reluarea campionatului își cheamă jucătorii la pregătire de două-trei ori pe săptămână. Printre noutățile din lot se numără Raul Ritli, Reszler și Flaviu Ionescu, iar posibile viitoare achiziții ar putea fi și câțiva foști componenți ai echipei under 17 a Olimpiei.

„Deocamdată, după experiența din Liga 3, nu ne-am fixat un obiectiv mare. Acum vrem să jucăm un fotbal de calitate, să oferim tinerilor din localitate prilejul de a evolua la o echipă competitivă din județ. Iar mai târziu, dacă legislația va deveni mai permisivă care să permită autorităților locale o finanțare corespunzătoare, poate că ne vom gândi și la un alt obiectiv”, a declarat, pentru Informația zilei, Alexandru Vincze, președintele clubului din Dorolț.

Cât o privește pe Olimpia, membrii Comitetului Executiv al FRF au aprobat, în ședința din 28 februarie, cu unanimitate de voturi, dezafilierea provizorie a clubului sătmărean.

 

Pe aceeași temă