Zanardini e la Mediaș, de la UTA nu l-a căutat nimeni!

Zanardini e la Mediaș,** de la UTA nu l-a căutat nimeni!

Aproape sigur, doi dintre titularii primei părți a sezonului în Calea Aurel Vlaicu nu vor mai continua în „alb-roșu”. Portarul Lăzăreanu le-a transmis deja că ar dori să-și încerce șansa în liga secundă din Austria, în timp ce Francesco Zanardini a început pregătirile cu Gaz Metan Mediaș. Ambii fotbaliști și-au încheiat contractele la UTA și, cel puțin italianul, e greu de abordat pentru o nouă înțelegere atâta timp cât avea cel mai mare salar din lot, 2000 de euro.

De fapt, fundașul a recunoscut că nu a mai fost sunat de nimeni de la Arad, dar că – oricum – încearcă să plece la mai bine. „Mediașul are nevoie de un fundaș dreapta, încerc să-i conving că eu sunt același. Am înțeles că până la finalul acestei săptămâni se va lua o decizie în privința asta. Mi-ar plăcea să-mi demonstrez calitățile și în Liga1. Dacă nu va fi posibil, o să decid împreună cu impresarul ce am de făcut în continuare”, a mărturisit Zanardini.

Fotbalistul se aștepta să se reîntâlnească la Mediaș cu Cristi Bud, cu care a mai jucat la FC Bihor, însă atacantul tocmai și-a reziliat contractual cu teamul lui Dulca. În schimb, Gaz Metanul contează și pe mai departe pe foștii utiști Cristi Todea, Sergiu Muth și Florin Dan, plus portarul arădean Răzvan Pleșca.

În fine, Zanardini ar putea fi primul „textilist” care va sesiza Comisia pentru Statutul Jucătorului în noua stagiune. „Am patru salarii restante și să depun memoriu chiar miercuri sau joi. Impresarul meu l-a redactat deja, nu-mi permit să pierd atâția bani după ce m-am antrenat și am jucat o jumătate de an la UTA”, ne-a mai spus fundașul de bandă, pe care Eugen Trică l-a folosit și în centrul defensivei cu Gloria Bistrița și Minerul Motru.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă