Zanardini și Surugiu, apți pentru Oradea

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 14:48 Seria 2
Zanardini și Surugiu,** apți pentru Oradea

Față de ziua de miercuri, Eugen Trică a aflat că pentru deplasarea de la Oradea va conta pe alți doi jucători. Este vorba despre fundașul Francesco Zanardini (foto), care s-a asigurat că va rămâne cu cei 2000 de euro salar oferiți cu atâta mărinimie de Adrian Marțian în luna iulie și Olivian Surugiu, care între timp a devenit liber de contract și a putut semna cu arădenii.

„Nea”Costică (n.a. Gheorghe Constantin) m-a aburit cu Zanardini, să semnăm rapid pe suma asta, acum nu mai putem schimba nimic”, a precizat Marțian, iar Trică a recunoscut că-l cunoaște pe Surugiu de la Craiova și că-l poate folosi pe trei posturi: ca mijlocaș lateral pe ambele benzi și în spatele atacanților.

Va rămâne, însă, de văzut ce sistem de joc va utiliza mai precis noul tehnician al „alb-roșiilor”. A fost destul de misterios în această privință, spunând doar că va lua o decizie și în funcție de ce fel de fotbaliști are la dispoziție. „Sunt adeptul unui joc deschis, folosesc două sisteme de joc care se schimbă uneori, în funcție de dinamica partidei”, a precizat fostul mijlocaș, care e încurcat puțin și de refuzurile – probabil, definitive – ale lui Pascariu și Apostu.

Cum nici columbienii Moreno și Medina, singurii doriți de stafful tehnic, nu au încă drept de joc, fiindcă nu au primit cărțile verzi, Trică va conta pe exact 20 fotbaliști în prima etapă: Oberhauser, Horvath – portari, Oltean, Țabără, Ardelean, Neagu, Gornic, Raț, Marcu, Firțulescu, Popescu, Zaluschi, Tecsi, Sălăjan, Roman, Bîrză, Monac și Dumitru – jucători de cîmp, plus Zanardini și Surugiu.

Delegația textilistă pleacă vineri după-amiază în orașul pe Crișul Repede.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 14:48 Seria 2
Pe aceeași temă