Lăzăreanu a debutat: „Tata mi-a spus că la Arad sunt cei mai buni oameni de fotbal”

Mihai Andries 03 Nov. 2013, 17:00 Campionat
Lăzăreanu a debutat:** „Tata mi-a spus că la Arad sunt cei mai buni oameni de fotbal

La intrarea pe gazon a echipei „textiliste”, mare a fost mirarea fanilor „Bătrânei Doamne” când au văzut în primul „unsprezece” ultimul fotbalist sosit în Calea Aurel Vlaicu. Filip Lăzăreanu se pregătește cu „alb-roșii” de marți, iar vineri a îmbrăcat tricoul de tiular. „Așa am decis eu”, a fost explicația seacă a lui Eugen Trică, vorbind despre trecerea lui Adrian Horvat pe bancă. Fostul devean nu primise gol cu Bistrița (când a parat și un penalty) și Motru, dar Lăzăreanu i-a luat – oarecum suprinzător – fața.

„Titularizarea unui portar ține de antrenor, probabil s-a simțit nevoia de experiență. Totuși, Horvat este un portar valoros, echipa a avut rezultate bune cu el în poartă Am venit la Arad pentru domnul Trică, dânsul m-a căutat și am acceptat pe loc. Când am ajuns aici am fost cucerit de suporteri, de oraș, e un loc minunat, perfect pentru fotbal”, a spus goal-keeperul de 32 de ani la finalul disputei cu „Știința”. Fostul fotbalist al Bistriței consideră rezultatul de vineri unul just. „Eu zic că e un rezultat echitabil, pentru că nu am profitat de avantajul omului în plus și am lăsat Craiova să ne domine în a doua repriză. Dar, până la urmă, e un rezultat satisfăcător. De acum înainte, trebuie să jucăm toate meciurile la victorie. De fapt, așa e la UTA mereu”, a adăugat utistul, care a explicat și faza golului de 1-1: „A fost o centrare, eram pe ea, dar Apostu, din prea mult elan, mi-a luat mingea din fața mâinii. A vrut să facă prea mult bine și, din păcate, a ieșit rău”.

Și tatăl noului portar al „textiliștilor”, Marcel Lăzăreanu, a evoluat pentru Campioana Provinciei la finalul anilor ”80. „Tata a spus că a găsit cei mai buni oameni din fotbal la Arad. Țin minte că în 1989 petreceam mult timp alături de el la fotbal, de atunci mi-a plăcut Aradul. Mă bucur enorm că ajuns să joc la UTA, sper să confirm încrederea ce mi s-a acordat”

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 03 Nov. 2013, 17:00 Campionat
Pe aceeași temă