„Vrem 3-4 jucători experiementați”

Managerul general al CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu, a anunțat că echipa din Zăvoi se va întări cu 3-4 jucători experimentați.

Pe site-ul oficial al clubului, Lucian Munteanu a explicat că, împreună cu antrenorul  Claudiu Niculescu, caută jucători cu experiență pe posturile deficitare. „Cu siguranță, vom face câteva transferuri în această pauză de iarnă. Am discutat cu antrenorul Claudiu Niculescu și am stabilit că avem nevoie de 3-4 jucători noi. Ne interesează jucători cu experiență în eșaloanele superioare, care pot să ne ajute în lupta pentru promovare. După ce acoperim posturile deficitare, mai putem vorbi și de alte transferuri, dar numai în măsura în care vom găsi ceva care, din punct de vedere calitativ, să fie peste ceea ce avem noi în lot. Vor fi și plecări, e normal, dar nu va fi o remaniere masivă a lotului, așa cum a fost în vară”, a spus managerul general Lucian Munteanu pe csmrmvl.ro.

Managerul vâlcenilor spune că există și oferte pentru elevii lui Niculescu. „Am primit deja mai multe oferte pentru jucători. Poziția noastră din clasament și obiectivele clubului contează. Un fotbalist care vine la Rm. Vâlcea poate, în câteva luni, să ajungă în Liga 1. De asemenea, am stabilit mai multe contacte cu diferiți jucători și impresari, urmând să purtăm negocieri în vederea semnării unor contracte de colaborare.”, a mai spus Munteanu.

Antrenorul Claudiu Niculescu a anunțat și el la banchetul de final de an că își dorește în special întărirea atacului. „Vrem transferuri care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Ne dorim jucători care să ne ajute în partea ofensivă, pentru că în retur trebuie obligatoriu să câștigăm meciurile importante, acasă, cu Tg. Mureș și cele două echipe din Craiova. Pentru acest lucru ne trebuie forță în ofensivă”, a spus Niculescu pentru Săptămâna în Oltenia.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă