„Vreau să vin la UTA, dar nu îmi pot rezilia contractul doar pe povești sau promisiuni”

07 Dec. 2011, 21:49 Bursa transferurilor

În ciuda faptului că Octavian Drăghici a reușit să puncteze de șase ori în turul de campionat recent încheiat, fanii utiști i-au dus dorul golgheterului sezonului trecut al Ligii a 2-a. Adrian Voiculeț a plecat în vară de la Arad, după ce nu a reușit să ajungă la un numitor comun cu Giovanni Catanzariti în privința unui nou contract.

„Bobo” a ajuns la FC Brașov, însă nu a reușit să se impună, iar finalul primei părți a sezonului l-a adus în situația de a nu mai prinde nici măcar lotul de 18. Și asta chiar dacă „stegarii” au de câteva etape un nou antrenor, în persoana lui Marius Șumudică.

Atât Giovanni Catanzariti cât și Roland Nagy au afirmat în dese rânduri că și l-ar dori pe atacantul de 26 de ani din nou la Arad, însă deocamdată lucrurile nu sunt clare. „Situația mea nu s-a schimbat la Brașov, este la fel ca înainte. Eu vreau să vin la UTA, dar, deocamdată, sunt sub contract cu FC Brașov și nu pot avea niciun fel de discuție cu niciun oficial de la altă echipă. Dacă îți dorești mult un jucător, trebuie să îi oferi ceva concret, să faci eforturi în acest sens. Nu aș putea să îmi reziliez contractul de la Brașov doar pe povești sau promisiuni. Am spus-o mereu, în cazul în care nu voi mai continua aici, prima variantă este UTA. La Arad m-am simțit cel mai bine din cariera mea, am avut prestații bune acolo. Dar, repet, momentan mă aflu sub contract cu FC Brașov și nu pot vorbi despre un eventual transfer”, a declarat Adrian Voiculeț.

Din informațiile noastre, atacantul este dorit și de FC Timișoara, care i-ar putea face o ofertă financiară superioară celei venite de la Arad.

Sursa: Sport Arad

07 Dec. 2011, 21:49 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă