„Vreau să rămân la Sportul! Anul ăsta vom promova”

21 Jul. 2009, 17:02 Bursa transferurilor

Dacian Varga s-a săturat de telenovela plecării sale de la Sportul și anunță că nu-și mai dorește altceva, în acest moment, decât să rămână la echipa ‘studenților’, cu care are mari șanse să promoveze la anul și să facă din nou senzație în Liga 1.

 

După ce sezonul trecut a contribuit din plin la succesul Unirii în campionat, mijlocașul stânga se vede nevoit să dea Liga Campionilor pe eșalonul secund. Chiar dacă în săptămânile anterioare Varga părea convins că își va găsi un angajament la o echipă de top, acum, acesta pare resemnat.

 

"Asta e, dacă nu s-a concretizat nimic, rămânem aici și trebuie să ne concentrăm pe munca pe care o avem la Sportul. În Liga a 2-a e mai greu ca-n Liga 1! Chiar nu am ce să fac… Nu mă interesează câți bani vrea Șiman pe mine. Important este să joc cât mai bine pentru echipa la care sunt și să fiu sănătos. Eu îmi doresc să rămân la Sportul acum. Dacă o să rămână aceeași echipă aici, eu zic că vom promova fără probleme în Liga 1 și că vom face o impresie foarte bună", a spus Varga la gsptv.

21 Jul. 2009, 17:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă