Vrabie, așteptat la Suceava

Vrabie,** așteptat la Suceava

Campania de achiziții a Rapidului continuă. După Andrei Întuneric (SC Bacău), care s-a alăturat deja lotului sucevean, este așteptat ca în cel mai scurt timp să ajungă sub comanda lui Bogdan Tudoreanu și mijlocașul Alexandru Vrabie, de la FCM Dorohoi.

„Din câte am înțeles, jucătorul a obținut promisiunea celor de la Dorohoi pentru o reziliere a contractului pe cale amiabilă, așa că îl așteptăm cu brațele deschise la Suceava. Este un fotbalist cu experiență, care în mod sigur va aduce un plus echipei noastre”, a declarat președintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

În vârstă de 26 de ani, Alexandru Vrabie este originar din Fălticeni, acolo unde a și debutat ca senior, pe când evolua la echipa locală, Juventus, în Liga a III-a. Cea mai bună perioadă din cariera lui de jucător a fost pe vremea în care era legitimat la FC Botoșani, o accidentare gravă fiind la originea transferului său la FCM Dorohoi, în anul 2012.

Victorie cu Cetatea, scor 4-1

Astăzi, Rapid CFR Suceava a susținut un amical pe stadionul „Areni” împotriva echipei Cetatea Târgu Neamț pe care l-a câștigat cu scorul de 4-1. După ce în minutul 22, formația oaspete a deschis scorul, jucătorii lui Bogdan Tudoreanu au revenit și au marcat de patru ori prin Marinkovic (35), Matei (64, 90) și Burcea (87). Pentru Rapid a debutat și Întuneric, ca titular.

Rapid: Pascal – Bălan, Ferariu, Plecanciuc, Semeghin – Bâgu, Apostol, Întuneric, Gheorghiciuc – Matei, Marinkovic. Au mai jucat: Rohețki, Velescu, Burcea și Golofca.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă