Jucătorii lui FCM Dorohoi se răspândesc la alte echipe din Liga 2. Și SC Bacău se întărește de la botoșăneni

Rămas liber de contract după ce FCM Dorohoi s-a destrămat în această vară, atacantul Robert Grumezescu (22 ani) și-a găsit repede un alt angajament și va continua în Liga 2. Marcator a patru goluri în sezonul recent încheiat, jucătorul originar din Darabani, județul Botoșani, va evolua în noul campionat în tricoul lui SC Bacău.

„Vreau să îi ajut și eu cât mai mult și poate este o rampă de lansare și pentru mine. Mereu e loc de mai bine. Îmi propun să marchez cât mai mult și să fiu în folosul echipei, mai mult decât am făcut-o la Dorohoi. E prea devreme să vorbesc de play-off! Normal că îmi doresc ca echipa la care joc să fie cât mai sus. Mereu mi-am dorit să ajung cât mai sus și sper să fac pasul cât mai curând spre Liga 1, însă asta depinde doar de mine”, a declarat, pentru Botoșăneni.ro, Grumezescu, cel care a semnat un angajament până în iarnă, cu drept de prelungire, cu SC Bacău.

Alți jucători importanți de la FCM Dorohoi ca Eduard Sandu, Alexandru Vrabie sau Alexandru Marin s-au răspândit și ei la alte echipe din Liga 2. Primii doi au ajuns la Rapid CFR Suceava, iar masivul atacant dădea probe săptămâna trecută la Șoimii Pâncota.

Articol scris de George POHOAȚĂ‚
Foto: Andrei BIRTA

Pe aceeași temă