Voluntariul își aduce „viitorul” de la Hagi!

Voluntariul își aduce

După un debut furtunos pe piața transferurilor, concretizat prin aducerea unui număr însemnat de jucători experimentați din Liga a II-a și chiar și Liga I, în frunte cu Todoran, Maxim, Irimia și Murgan, FC Voluntari continuă să aducă nume noi sub comanda lui Romeo Bunică. După un tur dezastruos, terminat pe locul 10 și amenințați de spectrul retrogradării, ilfovenii au schimbat total imaginea echipei, renunțând și la serviciile a 14 jucători!

Ultimele noutăți la gruparea din Voluntari sunt trei tineri jucători proveniți de la academia lui Gică Hagi, doi dintre ei fiind fundași, iar ultimul fiind atacant. Pentru defensivă au fost aduși Radu Cureteu, care a împlinit 20 de ani în octombrie și în tur a jucat sub formă de împrumut la Seso și Robert Blăniță, care va împlini 20 de ani în martie și în tur a jucat la Rapid Fetești. În ofensivă a fost adus pe aceeași filieră Sascha Marinkovici, care a împlinit 20 de ani în noiembrie și a jucat în tur la Rapid Suceava.

Noile achiziții ale Voluntariului vor avea prilejul să joace azi în primul amical al ilfovenilor, care va avea loc de la ora 12 pe terenul din complexul „Ion Țiriac” din București și le va pune față în față pe cele două echipe ale Voluntariului, cea mare antrenată de Romeo Bunică și satelitul din Liga a IV-a București, antrenat de Mihai Iatan.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă