Voluntariul, greu de ucis!

31 Jul. 2012, 23:51 Bursa transferurilor
Voluntariul,** greu de ucis!

Sub bagheta lui Bogdan Andone și cu o serie de transferuri de valoare, Voluntariul a impresionat în amicalele din cantonamentul de vară al echipei. Trei succese consecutive, dintre care unul cu FC Argeș și un egal cu nou-promovata în Liga a II-a Corona Brașov stau mărturie privind schimbarea la față a ilfovenilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără noutățile la nivel de lot, acolo unde au fost aduși mulți jucători cu experiență și destule sezoane de Liga a II-a și chiar și primul eșalon.

Nume precum Ochia și Viorel Dinu de la Astra Giurgiu, Gigel Ene (foto, în alb) de la CSM Rm. Vâlcea, Isac de la Gloria Bistrița țin capul de afiș al acestei campanii de transferuri. Lista sosirilor este completată de tripleta bufteană Andrei Petrescu – Vențer – Dan Păun, dar și Gabi Petre de la Conpet sau portarul Stroescu, fost la FC Bihor și Liberty Salonta. Dacă luăm în calcul lista plecărilor care îi cuprinde pe T. Stanciu, C. Manea, D. Marin, I. Zaharia, B. Matei, I. Stoian, Lefter, Gabi Ion și Zăinescu, se poate spune că Voluntariul se poate considera printre echipele cu pretenții la promovarea în Liga a II-a în acest sezon al celui de-al treilea eșalon.

Cum echipa lui Bogdan Andone nu va juca în Cupa României, după ce a fost programată să joace cu desființata Victoria Brănești, următorul meci va fi un amical cu Domnești, care va avea loc sâmbătă. Programul de pregătire al Voluntariului mai cuprinde alte două amicale: cu Corbeanca pe 7 august și cu Conpet pe 10 august.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

31 Jul. 2012, 23:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă