Voluntariul a mai făcut o mutare: l-a luat pe Cârstocea de la FC Viitorul

Voluntariul a mai făcut o mutare:** l-a luat pe Cârstocea de la FC Viitorul

Liderul seriei I a Ligii 2 și-a completat rândurile cu un nou transfer, după ce au ajuns la un acord cu FC Viitorul pentru împrumutarea pentru an și jumătate a lui Alin Cârstocea. Mijlocașul de bandă cu valențe ofensive a debutat deja în amicalul cu Tunari, în care a marcat de două ori.

În vârstă de 23 de ani, împliniți în urmă cu câteva zile, pe 16 ianuarie, Cârstocea va încerca să revină în centrul atenției după ce, de la jumătatea lunii septembrie, a fost trimis la satelitul Viitorului, unde a jucat în Liga 4 Constanța.

Trei jucători împrumutați la Ștefănești

Sosirile lui Novac, Marius Matei și Cârstocea au însemnat și renunțarea la o serie de jucători de perspectivă, cărora li s-a căutat o variantă până în vară. Astfel, Tudorică, Vasile Mihai și Andi Voicu au fost împrumutați la Ștefănești, grupare care ocupă locul 6 în seria a treia din Liga 3.

Intră în cantonament la Izvorani

Mâine dimineață va avea loc un ultim antrenament la baza proprie, iar după amiază se va intra în cantonament la Izvorani, unde va avea loc a doua ședință de pregătire a zilei. La baza ilfoveană, Voluntariul va sta acolo până pe 30, însă lunea viitoare va juca un amical împotriva Concordiei. Partida va avea loc de la ora 11, pe sinteticul arenei centrale din Chiajna. Al doilea cantonament al iernii va avea loc în Turcia, începând cu data de 2 februarie și va dura până pe 14.

45 de meciuri are Cârstocea în Liga 1, cu un singur gol marcat

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă