Voința s-a despărțit amiabil de 5 jucători și și-a completat lotul cu alții 12

23 Jul. 2012, 13:52 Bursa transferurilor
Voința s-a despărțit amiabil de 5 jucători** și și-a completat lotul cu alții 12

CSU Voința a susținut, sâmbătă, pe Stadionul „Municipal”, un nou meci de verificare, în compania divizionarei secunde CSM Râmnicu Vâlcea. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Oaspeții au deschis scorul în debutul jocului (‘6), sibienii reușind să restabilească egalitatea la 8 minute de la reluare, prin Camara.

Antrenorul Dorin Zotincă a început partida cu „unsprezecele” Dani Vlad – N. Oltean, B. Panait, Muscă, Gombar – Tătar, Beza, Rebengiuc, A. Mărginean – Dudiță, Mihaylov. După pauză au mai jucat portarii Cârlan, Suceavă și jucătorii de câmp M. Burlacu, Șeran, M. Armenean, Papa, Medeșan, Issa, I. Petrescu, Cruceru, C. Lungu, Mohamed, Seydina, Gașpar, Camara și Belmir.
CSU Voința va susține, în această săptămână, alte două jocuri de verificare, cu FC Cisnădie, la Sibiu, miercuri, 25 iulie, și la Râmnicu Vâlcea, returul cu CS Municipal, 3 zile mai târziu.

S-a despărțit și de Apostol, Cigan, Măjer, Străuț și Bunea

În aceste zile, alți câțiva jucători din vechiul lot au părăsit echipa sibiană, pe cale amiabilă. Din lotul Voinței nu mai fac parte Cristi Apostol, Cristi Cigan, Florin Măjer, Ciprian Străuț și Claudiu Bunea.

În schimb, lotul a fost completat cu Bogdan Panait, Dumitru Muscă, Nicolae Oltean, Alin Gombar, Ciprian Rebenciuc, Doru Dudiță, Marius Armenean, Seydina Issa Maye Thiaw, Camara Mamadou, Gabriel Cruceru, Raul Gașpar și Paul Medeșan.

Alți câțiva jucători, bulgarul Kiril Mihaylov, portarii Bogdan Cârlan și Bogdan Suceavă, senegalezii Papa, Mohamed și Seydina, precum și marocanul de naționalitate italiană Belmir vor mai rămâne o săptămână în probe, urmând ca o decizie în privința lor să fie luată după amicalul cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Zotincă după două săptămâni la Voința: „Cred că am conturat lotul echipei”

Cantonamentul centralizat de la Stadionul „Municipal” a luat sfârșit sâmbătă, odată cu amicalul cu CSM Râmnicu Vâlcea.

La finalul acestui stagiu de pregătire, antrenorul principal al echipei, Dorin Zotincă, s-a declarat mulțumit de condițiile avute. „În mare parte, ne-am cam făcut treaba în aceste două săptămâni de cantonament. Ne-am atins scopul. A fost un singur impediment, căldura, dar am trecut peste acesta cu brio. Am testat mulți jucători în această perioadă, aproximativ 50. În afară de 2-3 jucători, cred că avem lotul cu care vom aborda sezonul. Îmi mai doresc cel puțin un atacant, care să joace ce vreau eu. Sperăm să reușim să aducem un astfel de fotbalist cu profil ofensiv, un atacant de careu” a spus tehnicianul sibian.

Articol scris de Dragoș POPESCU

23 Jul. 2012, 13:52 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă