Vlad Munteanu, rezolvat! FC Brașov testează un fost dinamovist, iar la „studentul” Cioranu deja a renunțat

Vlad Munteanu, rezolvat!** FC Brașov testează un fost dinamovist, iar la

La primul antrenament din aceasta săptămână al echipei FC Brașov s-au prezentat, luni dimineață, trei noi jucători: Vlad Munteanu, Codruț Cioranu și Marius Ioniță. Primul a dost dorit insistent de șefii „Steagului”, fostul dinamovist Marius Ioniță e în probe, în timp ce la „studentul” Cioranu s-a renunțat după doar un antrenament din cauza problemelor pe care acesta le are cu greutatea. De marți, Bodea va avea încă un fotbalist nou sub observație.

Vlad Munteanu are 25 de ani și poate evolua atât fundaș stânga, cât și mijlocaș central. Munteanu a avut evoluții apreciate la Corona Brașov, echipă la care a fost titular de bază acum doi ani, în sezonul în care echipa brașoveană a jucat în Liga 1. Vara trecută, Munteanu a fost la un pas de a ajunge la Dinamo, dar transferul a picat în ultimul moment. Sezonul trecut, jucătorul brașovean a jucat la CSM Râmnicu Vâlcea.

Fundașul Codruț Cioranu are 24 de ani și este fost internațional de tineret. Cioranu a mai jucat până acum la Sportul Studențesc și CSMS Iași. După doar un antrenament, Bodea și Stere au renunțat la el.

În schimb, fundașul Marius Ioniță un jucător în vârstă de 23 de ani și care are 1.95 înălțime va fi testat și în zilele următoare. De-a lungul carierei sale, Ioniță a mai fost la Dinamo II, Concordia Chiajna, Unirea Urziceni, iar în sezonul trecut a jucat la Olimpia Satu Mare.

„Vlad Munteanu este un jucător pe care Bodea și Stere îl cunosc foarte bine, astfel că acesta va rămâne la FC Brașov. Ioniță va fi testat și zilele următoare, iar la Cioranu am renunțat pentru că s-a prezentat la pregărire cu câteva kilograme în plus”, au spus oficialii brașoveni pentru Monitorul Expres.

Marți, la antrenamentele stegarilor, se va prezenta și fundașul central Ionuț Hlinca (27 de ani). Fostul jucători al Gloriei Bistrița și Metalul Reșița va ajunge în această seară la Brașov, iar mâine va intra în programul normal de pregătire al echipei.

Pe aceeași temă