Vlad Ignat la Valladolid!

29 Aug. 2011, 20:41 Bursa transferurilor
Vlad Ignat** la Valladolid!

Portarul din Alba Iulia Vlad Ignat, în vârstă de 15 ani, a semnat un contract pentru următoarele trei sezoane cu gruparea din Segunda Division, Real Valladolid, chiar dacă gruparea FC Unirea Alba Iulia refuză să-i ofere dezlegarea.

Portarul român activează pentru început la echipa a doua a clubului spaniol, în cursul saptamânii trecute fiind integralist într-o partidă de verificare cu CF Palencia (scor 3-0).

Tatăl lui Vlad Ignat, Ironim, a menționat că s-a gândit la viitorul fiului său când a decis că acesta trebuie să semneze cu Real Valladolid. „Consider că în momentul de față Unirea nu poate să-i ofere condiții firești de pregătire, practic nu are viitor aici. N-am nimic cu conducerea clubului, însă trebuia să-l transfere când era cazul. Fiecare își urmărește propriul interes iar spaniolii i-au rezolvat inclusiv situația școlară”, a spus el.

Portarul naționalei Under 17 va împlini 16 ani în 16 octombrie și crede că oficialii clubului din Alba Iulia nu-l pot împiedica să se transfere în Spania. „Unirea nu are cum să mă suspende, nu am semnat niciun contract cu clubul. Cei de la Valladolid s-au interesat la FIFA, la Federația Spaniolă de Fotbal și au demarat deja acțiunea pentru obținerea «cărții verzi». Cu orice risc, nu mă mai întorc, am apucat pe acest drum, vreau să fac performanță. La Alba Iulia am jucat într-un an competițional trei meciuri la juniorii B și ei vor să primească sute de mii de euro pentru mine. Nici n-am fost folosit, nici nu mi-au dat drumul”, a spus Vlad Ignat.

29 Aug. 2011, 20:41 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă