„Virușii” au priză la echipe de top

05 Jul. 2012, 08:48 Bursa transferurilor

După ce în iarnă l-au vândut pe Mândrușcă la CFR, „virușii” sunt pe cale să mai lanseze un jucător spre fotbalul de top. Mijlocașul Raul Rus (21 ani) e în probe zilele acestea la FCM Târgu Mureș, acolo unde directorul tehnic Sandu Tăbârcă are un lot de 27 de jucători pe care-i testează în vederea înregimentării pentru sezonul viitor. Mureșenii vor să-și facă echipă și, odată cu venirea lui Alex Pelici, sunt deciși să atace promovarea în acest sezon mai ales că se bazează pe un schelet de echipă ce a evoluat sezonul trecut în Liga I.

Rus a fost remarcatul returului între jucătorii Sănătății Cluj și a fost dorit și de Luceafărul Oradea. Jucătorul a fost crescut de „U” Cluj și Școala Ardealul, iar din 2010 e în trupa „virușilor” lui Aurelian Ghișa.

„E un copil cu un caracter deosebit care își dorește să facă fotbal de performanță. Pentru Sănătatea a marcat 3 goluri în tur și vreo 6 în retur. Are calități și de marcator pentru că excelează la execuții. Poate face față cu brio într-o echipă ce trage la promovare și care are nevoie obligatoriu de 2 jucători Under 21. Rus poate fi unul dintre ei. Simte bine momentele grele din timpul jocului și are personalitate, ia decizii în astfel de momente. E o dovadă de personalitate”, își laudă jucătorul, antrenorul Sănătății, Marius Semeniuc. „Virușii” sunt momentan în vacanță, dar se vor reuni luni.

Foto: Facebook

05 Jul. 2012, 08:48 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă