Vine și călăul Szekely

05 Feb. 2009, 09:30 Bursa transferurilor
Vine și călăul** Szekely

Atacantul de la Internațional a realizat un hattrick în toamnă chiar la Gara Mare (CFR-Internațional, scor 3-4) și a adus prima înfrângere pentru gazde în campionat în etapa a noua.

 

În vârstă de 23 de ani, Szabolcs Szekely aparține de Unirea Urziceni și a fost împrumutat la argeșeni până în vară. Conducerea celor din Curtea de Argeș este de acord cu trecerea acestuia la formația feroviară, rămâne ca și Unirea să fie de acord. Astfel jucătorul care a evoluat în Liga 1 și la Gloria Bistrița se va alătura altor trei fotbaliști ce au jucat la Internațional în tur și au ajuns la CFR în această pauză competițională. Murineanu, D. Rădoi și R. Neagu au fost deja împrumutați până în vară.
Cele două cluburi ar putea ajunge și la alte noi înțelegeri, mulțumiți de randamentul în pregătiri al „leoparzilor” Rareș Stan și Ciprian Străuț, argeșenii urmează să facă o ofertă pentru cei doi mijlocași laterali. Relațiile bune dintre cele două cluburi a făcut posibilă și trecerea lui Paleacu în alb-vișiniu la începutul campionatului deși acesta de abia sosise la argeșeni.

 

Cu jucătorii aflați încă în probe, Codoban (Gloria Bistrița) și Ramzi Chatti (Monaco 2) se dorește la fel, o înțelegere măcar până în vară. Dacă la antrenamente s-au pregătit bine, antrenorul Florin Bugar (foto) așteaptă însă să-i vadă și jucând un meci, prima ocazie poimâine în amicalul contra Bihorului Beiuș. Liber de contract, portarul Ionuț Irimia a semnat în schimb o înțelegere valabilă pe un an și jumătate.
 

 

articol scris de Cornel Biholari

05 Feb. 2009, 09:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă