Vine Ichim, Mamele e în stand-by. Transferurile urgente cerute de Țălnar încep să apară

Vine Ichim, Mamele e în stand-by.** Transferurile urgente cerute de Țălnar încep să apară

La finalul amicalului de sâmbătă, câștigat cu 3-1 la Zărnești, Cornel Țălnar cerea cu disperare trei transferuri cât mai urgent la FC Brașov, iar lucrurile încep să se miște. Fundașul central Alexandru Ichim (27 ani), ultima dată la FC Botoșani, e așteptat în lotul echipei brașovene.

„În principiu am ajuns la un acord cu cei de la FC Brașov. Voi veni la Brașov și voi finaliza discuțiile marți”, a spus Ichim, un jucător experimentat care a jucat în Liga 1 cu Ceahlăul, iar în acest sezon a bifat 5 meciuri la FC Botoșani. Ichim este jucător liber de contract după ce luna trecută și-a reziliat contractul cu FC Botoșani.

Un alt jucător dorit insistent de Cornel Țălnar la Brașov, Iulian Mamele, se află în discuții avansate și cu o altă echipă. „În acest moment, trecerea mea la FC Brașov nu depinde doar de mine. Sper ca în cel mai scurt timp să pot decide, pentru că vreau să revin cât mai repede pe teren”, a spus Iulian Mamele, și el jucător liber de contract după ce luna trecută și-a reziliat angajamentul cu Concordia Chiajna.

Florentin Petre dă un răspuns astăzi

Rămas fără un colaborator de bază după plecarea preparatorului fizic Lucian Nicolau, Țălnar a purtat mai multe discuții cu Florentin Petre. Țălnar vrea să-l aducă la Brașov pe dinamovist, dar și pe fiul acestuia, Patrick.

Cele mai mari șanse să ajungă la FC Brașov le are Florentin Petre, cel care astăzi va putea da un răspuns cert celor de la FC Brașov. „Voi avea marți o discuție importantă, după care voi putea lua o decizie. Eu îmi doresc din tot sufletul să lucrez din nou cu Cornel Țălnar”, a spus Florentin Petre.

Se pare că „Piticul” a primit o ofertă de la CSM București, club care vrea să înființeze și o echipă de fotbal. Florentin Petre a mai spus că în proporție de 95 la sută, Patrick Petre va rămâne la Dinamo. „Voi discuta marți cu nea Ando, pentru că azi (n.r. – luni) are meciul cu Concordia Chiajna și vom vedea ce spune de Patrick. Din ce știu eu, în proporție de 95 la sută Patrick va rămâne la Dinamo”, a mai spus Florentin Petre.

În schimb, Rareș Enceanu s-a antrenat și ieri la București cu echipa secundă a Stelei și așteaptă un semn din partea oficialilor „roș-albaștrii” pentru a putea veni la Brașov.

Azi încep seria de trei amicale de la Tărlungeni din această săptămână

Altfel, după amicalul de sâmbătă de la Zărnești, „stegarii” au primit o zi liberă, iar ieri au revenit la antrenamente. După ce în primele două meciuri amicale ale iernii, FC Brașov a jucat doar pe terenuri acoperite de zăpadă, atât la Vulcan, cât și la Zărnești, în această săptămână, elevii lui Cornel Țălnar vor juca trei meciuri de pregătire, toate pe terenul sintetic de la Tărlungeni. Primul test al săptămânii este programat astăzi, de la ora 11:00, cu SC Popești Leordeni, echipă clasată pe locul 4 în Seria a 2-a a Ligii 3. Următoarele două meciuri amicale se vor disputa joi, cu AFC Hărman, și sâmbătă, cu Unirea Slobozia.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă