Vine Coman, pleacă Stana

Vine Coman, pleacă Stana

Vârful Ion Cornel Coman (33 ani)(foto, în centru), care ultima dată a evoluat la Corona Brașov, a ajuns în Zăvoi, urmând a semna un contract cu CSM Râmnicu Vâlcea.

În sezonul trecut, Coman a jucat în 14 partide pentru Corona în Liga 1, reușind un gol. Vâlcenii îl țin încă minte după jocul din urmă cu doi ani, CSM-Corona 0-1, când atacantul a prins o zi de grație, năruind atunci speranțele de promovare ale Damilei. „Coman e venit la noi, se pregătește cu echipa și va semna zilele următoare” a spus președintele clubului vâlcean, Bogdan Medrea.

În schimb, echipa vâlceană s-a despărțit de cea mai sonoră achiziție din această vară, mijlocașul central Daniel Stana. La câteva zile după ce semnase un contract cu Vâlcea, Stana a insistat să fie lăsat să plece, iar doleanța i-a fost îndeplinită. „Ne-a spus că are ofertă de la Ceahlăul și vrea să revină acolo, plus că mai avea o variantă la Rapid. Nu avea rost să îl ținem cu forța, avem nevoie de jucători care să joace cu sufletul” a mai spus Bogdan Medrea.

CSM s-a despărțit și de Andrei Pițian, junior care nu a convins în pregătiri și a fost trimis înapoi la Pandurii.

Mâine seară, CSM Râmnicu Vâlcea va susține un nou test, la Slatina, cu FC Olt.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă