Vîlceanu, cedat definitiv de FCSB la alt club: „Orice va fi, sper să aleg bine și să joc”. Ce spune mijlocașul despre experiența UTA

Vîlceanu, cedat definitiv de FCSB la alt club:

Robert Vîlceanu nu va mai continua la UTA Bătrâna Doamnă, club unde a fost împrumutat în iarnă de la FCSB. Mijlocașul de 20 de ani nu va mai juca însă nici la vicecampioană, fiindcă va face parte dintr-o tranzacție cu Astra, în contul transferului lui Junior Morais.

Vîlceanu, considerat unul dintre cei mai talentați jucători formați de FCSB, va pleca la Astra. Tânărul mijlocaș va fi cedat în contul transferului lui Junior Morais. Fundașul brazilian mai avea contract cu Astra doar până în această vară, dar oficialii echipei giurgiuvene susțin că are în contract o clauză prin care îi pot prelungi automat contractul.

Pentru a nu-i face probleme, Gigi Becali a discutat cu Dani Coman și Robert Vîlceanu va fi cedat definitiv la Astra. În primă fază, era vorba despre un împrumut pe doi ani: „Din ce am înțeles, va fi un transfer definitiv. Inițial a fost vorba de un împrumut pe doi ani, după aia s-a schimbat, va fi un transfer definitiv. Orice va fi, sper să aleg bine și să joc. Nu contează cine m-a dorit, nu știu dacă Edi sau oficialii. Dacă ajung acolo, trebuie să joc și să o fac cât mai bine. O să încerc cât pot să-i ajut”, a declarat Robert Vâlceanu pentru DigiSport.

Mijlocașul de 20 de ani este de părere că și experința de la UTA i-a fost foarte utilă, chiar dacă a jucat în liga secundă: „Sincer, mă bucur că am venit la UTA. Nu-mi pare rău, chiar nu regret nimic, nicio alegere. Mi se pare o experiență foarte bună pentru că am jucat și aveam nevoie de asta. Neavând meciuri, e greu cu încrederea și sper să joc indiferent de numele echipei unde voi merge”.

11 meciuri și 1 gol a bifat Robert Vîlceanu la UTA Bătrâna Doamnă

Foto: Ciprian PETCUȚ

 

Pe aceeași temă