Viitorul e interesată de un portar al unei echipe ce a retrogradat din Liga 3

17 Jun. 2012, 13:51 Bursa transferurilor
Viitorul e interesată de un portar** al unei echipe ce a retrogradat din Liga 3

Unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști ai Gloriei nu concepe să coboare în fotbalul județean, dacă verdictul gazonului se va respecta în cazul grupării „galben-albastre”. Cătălin Bujor era la un moment dat titularul postului de portar la UTA și, în ciuda faptului că forma sa sportivă a scăzut în ultimele sezoane, rămâne un fotbalist râvnit de multe grupări importante din țară.

Pe acest lucru se bazează și el când spune că toamna nu ar trebui să-l mai prindă la Gloria, mai ales dacă echipa va fi nevoită să se înscrie la startul Ligii a 4-a. „Conducerea clubului mi-a comunicat că Viitorul Constanța s-a interesat de mine și, probabil, o să mă prezint la probe când acest lucru o să fie posibil”, ne-a mărturisit Bujor, care are o mare problemă de rezolvat până să se prezinte la curtea lui „regele” Hagi.

Goalkeeperul de 21 de ani este accidentat la genunchiul drept, iar luni se va opera la o Clinică din Budapesta. „Mi s-a spus că am și ceva probleme la ligamente, dar că nu e foarte grav. În două luni, ar trebui să pot juca din nou”, a adăugat fostul utist.

Sursa: Sport Arad

17 Jun. 2012, 13:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă