CS Ineul s-a întărit cu trei jucători înainte de meciul cu UTA Bătrâna Doamnă

Odată cu colapsul Gloriei Arad, aproape toate formațiile din județul vestic s-au arătat interesate de jucătorii din Micalaca, iar cele care s-au mișcat mai repede și-au și atins scopul. Printre ele se află și CS Ineu, care a oficializat transferurile fundașilor Evald Wild (21 de ani) și George Hulbăr (24 de ani), dar și a mijlocașului Vlad Filimon (21 de ani).

„Încă nu am primit confirmările de la București, dar, din câte am înțeles, nu vor fi probleme și vor fi apți de joc pentru meciul de sâmbătă, cu UTA. Fiind vorba despre jucători arădeni tineri, se încadrează perfect în proiectul nostru, iar Hulbăr este chiar din zonă, din Buteni. Revine cumva acasă, păcat că încă se resimte după o accidentare la gleznă și nu știm dacă va mai putea juca în acest tur. Toți sunt jucători importanți pentru Ineu, sunt sigur că vor confirma așteptările”, a menționat Adrian Palade, președintele grupării de pe malul Crișului Alb.

Dacă unii vin, altul pleacă de la Ineu. Pe motive disciplinare, Alexandru Capătă a fost pus pe linie moartă, iar miercuri dimineața a ajuns la un acord de rezilierea amiabilă a contractului cu conducerea clubului. Tot datorită comportamentului neadecvat, Ciobanu a fost retrogradat deocamdată la echipa a doua.

Țugui a ajuns la Baia Mare

Dacă Wild, Hulbăr și Filimon sunt în curtea Ineului, Blănaru se pregătește cu UTA, iar Florin Gîlcă a semnat cu Șoimii Pâncota, miercuri, moldoveanul Boris Țugui (foto mic) a ajuns la o înțelegere cu maramureșenii de la FCM Baia Mare, anunță gruparea din nord, pe pagina de facebook.

„Este un jucător tânăr, fost component al naționalei Under 21 a Republicii Moldova, un jucător cu junioratul făcut în Primavera, în Italia, la două echipe, l-a avut ca și antrenor pe Cristiano Bergodi. Este un jucător talentat, cu un fizic foarte bun și sper că ne va ajuta mult, ținând cont că este și sub 21 de ani”, a declarat Dorin Toma, „principalul” băimărenilor, care a jucat și el sub comanda lui Bergodi, la CFR Cluj.

Țugui a semnat pe 3 ani cu maramureșenii și va debuta vineri, când noua sa echipă e față în față cu CSM Sighetu Marmației, echipa lui Sorin Cigan.

„Baia Mare este o echipă buna, un colectiv, și sper să facem performanță. Am mai jucat în prima ligă din Moldova, am mai fost și în Italia, în liga a doua, iar ultima echipă aici în Romania a fost Gloria Arad, singura mea experiență în această țară. Sper să ajut echipa și să promovăm anul viitor în Liga 2, pentru asta am venit aici”, a spus Boris Țugui.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă