Viciu, noul portar al „Găștii Nebune”

13 Aug. 2009, 23:21 Bursa transferurilor
Viciu,** noul portar al

Sportul Studențesc a perfectat primul transfer al verii, prin aducerea în Regie a tânărului portar Adrian Viciu.

Crescut la Târgu Mureș, Viciu a avut până acum o carieră foarte agitată pentru cei doar 18 ani ai săi. În urmă cu șapte ani a fost luat de Dinamo în schimbul unor mingi și echipamente sportive, însă nu a fost legat prin contract de clubul din Ștefan cel Mare, astfel că i s-a permis să plece la Liberty. La Oradea a avut evoluții foarte bune datorită cărora a fost selecționat în loturile naționale U15 și U16.

 

Un impresar spaniol l-a invitat la un trial la San Sebastian, iar apoi a semnat un contract pe trei sezoane cu echipa a doua a formației spaniole Cadiz. Lucrurile au mers bine în continuare, portarul fiind remarcat de Real Madrid, "galacticii" cumpărând 50% din drepturile federative ale jucătorului.

După retrogradarea Cadizului în al treilea eșalon, Viciu a rămas fără contract și a ajuns la Atletico Madrid, unde însă nu s-a adaptat. A fost pus pe liber și vara trecută s-a întors în țară, la FCM Târgu Mureș.

Viciu a fost ofertat încă de acum un an de Sportul Studențesc, însă juniorul nu a acceptat propunerea, deoarece își dorea în continuare să joace în străinătate.

Vasile Șiman nu a renunțat la ideea de a-l înregimenta în "Gașca Nebună" și a revenit cu oferta. Viciu s-a pregătit împreună cu Sportul în cantonamentul din Italia și evoluțiile sale au mulțumit stafful tehnic al alb-negrilor. Negocierile au fost finalizate astăzi, Viciu punându-și semnătura pe contract. Debutul său oficial în tricoul Sportului se va produce cel mai probabil sâmbătă în meciul de la Chiajna cu Concordia, din prima etapă a Ligii a-II-a
 

În amicalul disputat ieri cu Unirea Urziceni noul "student" a avut o prestație foarte bună, chiar dacă a încasat patru goluri. Prin intervențiile sale, Adrian a reușit să își salveze echipa din câteva situații critice, limitând proporțiile scorului.
 

13 Aug. 2009, 23:21 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă