Verdeș și Mihăescu au semnat cu FC Olt

Verdeș și Mihăescu** au semnat cu FC Olt

FC Olt a realizat transferul verii. Atacantul ce în sezonul precedent a marcat 15 goluri, Bobi Verdeș, este, cu acte în regulă, jucătorul divizionarei secunde slătinene. Fotbalistul ce în sezonul recent încheiat a bifat promovarea în Liga I, cu ASA Târgu Mureș, s-a alăturat, miercuri după-amiază, lotului pregătit de Dan Oprescu.

Oficialii clubului FC Olt Slatina au rezolvat problema în ofensivă. Fotbalistul de 34 de ani, Bobi Verdeș, golgheterul seriei a II-a a Ligii a II-a, a semnat cu divizionara secundă. Atacantul ce a trecut pe la formațiile Pandurii Târgu Jiu, FC Universitatea Craiova, Oțelul Galați, Dacia Mioveni, FC Argeș, Chindia Târgoviște, FCM Bacău, Unirea Alba Iulia a efectuat, miercuri, primul antrenament sub comanda tehnicianului Dan Oprescu. Bobi Verdeș a evoluat, în stagiunea precedentă, pentru Gloria Buzău, iar în retur în tricoul grupării ASA Târgu Mureș, alături de care a promovat.

„La orice echipă am mers, mi-am dorit să-mi fac treaba, să marchez cât mai multe goluri, să îmi ajut echipa. Este o nouă provocare în cariera mea. Dan Oprescu m-a dorit foarte mult și iată că am ajuns la Slatina. Da, au fost multe variante, dar mister m-a dorit foarte mult, sper să facem o treabă bună împreună, să avem rezultate, asta își dorește toată lumea. Cunosc lotul echipei slătinene, am jucat împotriva lor, ne-am întâlnit de foarte multe ori. FC Olt este o nouă provocare, dacă stau bine să mă gândesc am cinci promovări până acum, dacă ar fi să promovez cu FC Olt, ar fi a șasea din carieră”, a declarat atacantul Bobi Verdeș.

Mihăescu: „Am ales FC Olt pentru că se dorește performanță”

De asemenea, oficialii clubului FC Olt s-au înțeles și cu mijlocașul central Mădălin Mihăescu, ce a evoluat la Gloria Buzău.

Jucătorul de 25 de ani, ce a mai evoluat pentru Reșița, Dinamo II sau Chindia Târgoviște, spune că a ales divizionara secundă slătineană pentru că își propune o clasare în zona superioară a clasamentului.

„Am ales să vin la FC Olt pentru că se dorește performanță. Anul trecut echipa a avut un parcurs foarte bun, iar în acest an ne dorim să avem rezultate mai bune, poate chiar să promovăm”, a precizat mijlocașul.

Verdeș, Mihăescu și Alin Gligor vor efectua vizita medicală înaintea plecării în stagiul centralizat de la Fundata, programată pe data de 23 iulie. Ceilalți componenți ai lotului au obținut avizul medical imediat după reunire.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă