Verdeș, după ce Slatina a picat cu Dunărea Călărași în 16-imi: „Nu mă interesa să jucăm cu echipe gen Craiova, Steaua, Dinamo. O să pregătim meciul la fel”

Marius ANGHEL 19 Sep. 2018, 17:10 Ligi județene
Verdeș, după ce Slatina a picat cu Dunărea Călărași în 16-imi:**

Singura echipă din Liga a 4-a care a jucat în turul 4 al Cupei României și a reușit să obțină calificarea în 16-imi și-a dorit un adversar cu nume în această fază a competiției în care au intrat și cluburile din Liga 1. Sorții au decis însă ca CSM Slatina să pice cu Dunărea Călărași, o formație din prima ligă care nu reprezintă un nume important pentru fotbalul românesc. Partida va avea loc miercuri, 26 septembrie, de la ora 16:30.

Bobi Verdeș, antrenorul echipei din Slatina, spune că meciul cu Dunărea Călărași va fi pregătit la fel cum ar fi fost dacă în reședința județului Olt ajungeau FCSB, Dinamo sau Craiova. „Este o tragere la sorți dificilă, întâlnim o echipă din Liga 1, Dan Alexa face o treabă bună la Călărași, au avut un început foarte bun în Liga 1. Dunărea este echipă în formă în momentul de față, noi vom încerca să ne ridicăm la nivelul lor. Toată lumea din oraș cred că își dorea o echipă cu nume, gen Craiova, Steaua, Dinamo, dar pe mine nu m-a interesat acest lucru. Cum pregătesc meciul cu Dunărea Călărași, la fel îl pregăteam și pe cel cu Steaua sau Craiova. Va fi un meci greu, întâlnim echipă din Liga 1, pregătită de un antrenor tânăr, care vrea performanță, jucători de valoare, dar cu siguranță ne vom pregăti și ne vom ridica la nivelul adversarului”, a declarat, pentru Gazeta nouă, Verdeș.

După ce a eliminat Cozia Călimănești (3-2), U Craiova SA (2-0), ACSO Filiași (12-11 d.l.d) și FC Argeș (2-0), CSM Slatina își propune acum să producă încă o mare surpriză. „Mă bucur că din nou vine o echipă din Liga 1 la Slatina, o echipă bună, cu rezultate în prima ligă, căreia ne vom pregăti să-i facem față. Am în lot un fotbalist, pe Gabriel Precup, care a mai jucat astfel de meciuri, chiar el a bătut penalty-ul care a adus victoria cu FC Vaslui”, a mai spus Verdeș.

Meciul de la Slatina va fi și o revedere între Dan Alexa și Bobi Verdeș, foști colegi în perioada 2001-2002 la Universitatea Craiova.

Foto: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 19 Sep. 2018, 17:10 Ligi județene
Pe aceeași temă