„Venirea lui Mara este benefică și pentru cei tineri”

20 Jan. 2012, 17:29 Bursa transferurilor

Roland Nagy se bucură că îl va avea sub comandă pe Bogdan Mara, un jucător ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. La cei 34 de ani, Mara poate aduce un plus notabil de experiență și calitate în jocul Bătrânei Doamne, care a suferit în turul de campionat și pe construcția fazei de atac.

„Cu siguranță este un transfer de marcă. Mara a demonstrat deja că este un jucător de valoare iar cartea sa de vizită spune totul. Venirea lui este benefică și pentru cei tineri, care pot progresa alături de un fotbalist atât de experimentat. Ne bazăm pe sprijinul lui în obiectivul nostru din acest retur, dar chiar și în anii următori”, spune Roli Nagy.

Bogdan Mara, care acum șase ani cucerea tribuna arădeană, ar putea redebuta la UTA chiar în amicalul cu formația de liga a doua maghiară din Szeged, programat mâine de la ora 12:00 pe sinteticul de la Șega: „Chiar dacă ajunge azi mai târziu, își dorește mult să joace încă din amicalul de mâine, iar apoi sunt sigur că se va pune la punct cu pregătirea în cantonamentul de la Moneasa. După jocul de mâine, trebuie să ne decidem și asupra lotului, pentru că avem mulți jucători în probe”, ne-a declarat Roli Nagy, înaintea antrenamentului din această dimineață.

Amicalul cu Szegedul va fi un ultim test și pentru jucătorii aflați în probe, încrezători că vor prinde lotul de Moneasa.

Sursa: Sport Arad

20 Jan. 2012, 17:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă