„Velcovici și-a depus memoriu să devină jucător liber”

08 Jan. 2012, 15:30 Bursa transferurilor
„Velcovici și-a depus memoriu** să devină jucător liber

Oficialii celor de la Alro Slatina continuă negocieriile privind perfectarea transferurilor. Pe lista de achiziții a aluministilor se află jucători cu numeroase prezențe în Liga I.

Fundașul stânga Gabriel Velcovici a stârnit interesul grupării slătinene. Titular la Gloria Bistrița, jucătorul de 27 de ani s-ar putea despărții de fosta divizionara A în această iarnă pentru a îmbrăca tricoul formației Alro. Potrivit spuselor consilierului tehnic al aluminiștilor, Ion Pârvulescu, Velcovici și-a depus memoriu pentru a deveni liber.

„Sunt discuții cu Velcovici, care și-a depus memoriu să devină liber. De asemenea, Ciucă este un jucător experimentat care ne-ar putea ajuta. Despre Gângioveanu nu a existat nicio discuție, are calități bune, dar este greu de stăpânit, este dificil și nu știu dacă ar fi o soluție pentru noi. El pe unde a fost a avut numai conflicte. Cert este că până acum înțelegeri parafate sunt cu Săceanu și Boroiban”, a declarat Pârvulescu.

Fundașul stânga de 27 de ani, Gabriel Velcovici, a mai evoluat în decursul carierei la FC Extensiv Craiova, Universitatea Craiova și FC Caracal.

sursa: Gazeta Nouă

08 Jan. 2012, 15:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă