Vasilică nu se teme de faliment și crede în continuare în promovare! Antrenorul liderului din Seria 4 vrea un golgheterul unei contracandidate

Vasilică nu se teme de faliment și crede în continuare în promovare!** Antrenorul liderului din Seria 4 vrea un golgheterul unei contracandidate

După ce mai mulți dintre componenții de bază și-au reziliat contractele cu ACS Șirineasa, antrenorul Dan Vasilică vrea să-și întărească lotul cu jucători originari din Gorj, județul său natal. Unul dintre ei este Dragoș Săulescu, golgheterul de la Național Sebiș. Fostul mijlocaș de la Pandurii II Târgu Jiu a marcat 10 goluri pentru Național Sebiș în prima parte a actualului sezon și mai este curtat de UTA Arad și Sportul Snagov.

„Avem ca obiectiv promovarea. Discuțiile sunt și acum vizavi de unde facem cantonamentul, condițiile pe care le avem, nicidecum de reducere de buget sau ce se mai aude. Noi suntem la zi cu absolut totul. Cine a vrut să plece i s-au dat hârtiile. Toate aceste decizii sunt normale. La orice echipă sunt jucători care își mai reziliază, care cer acordul de transfer. Aș fi vrut să rămână toți, dar dacă unii au cerut să plece…, a spus pentru Liga2.ro, antrenorul echipei de la Petroșani.

Săulescu: „Vreau mai sus”

Contactat de Liga2.ro, jucătorul de 25 de ani a confirmat discuțiile cu Vasilică. Deși ACS Șirinesa e lider, cu un avans considerabil, Săulescu și-ar dori să joace în eșalonul secund încă din primăvara anului viitor.

„Într-adevăr, m-am întâlnit cu domnul Vasilică la Târgu Jiu, la o competiție de sală. Am discutat diverse, dar, sincer, aș vrea să joc la sus, în Liga 2. Oricum, mai am contract 6 luni cu Sebiș. Nu cred că Șirineasa se va desființa, fiindcă domnul Vasilică nu mi-ar mai fi făcut propunerea. Ce rost avea să mă cheme la o echipă care nu  va mai începe returul?”, a declarat Săulescu.

Florin Costea, Anghelina, Manole, Lăzărescu, Ov. Popescu, Vezan, Oiță, Bărbuț și Miroiu, dar și antrenorii secunzi Mangalagiu și Militaru și-au reziliat contractele în această săptămână cu echipa vâlceană, mutată din vară la Petroșani.

ACS Șirineasa a încheiat turul Ligii 3 pe primul loc în Seria a 4-a, fiind cel mai detașat lider din toate cele cinci serii ale campionatului, la peste șapte puncte de a doua clasată CS U Craiova 2 (36 față de 29 de puncte). Principalele contracandidate la promovare ale Șirinesei în Seria a 4-a sunt CSM Școlar Reșița și Național Sebiș, echipe aflate la 9, respectiv 10 puncte în spatele liderului.

Articol scrie de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă