Vasile și Pîrvu au ajuns la Snagov. Alți doi jucători care au evoluat la CSM Râmnicu Vâlcea sunt aproape să semneze cu Metalul

Fost acționar principal la CSM Râmnicu Vâlcea, Cătălin Rufă face o colonie de foști jucători din Zăvoi la actuala sa echipă, Metalul Reșița, formație care joacă la Ghermănești / Snagov și se află pe ultimul loc în campionatul Ligii 2.

Luni, la Snagov au ajuns mijlocașul central Florian Pîrvu (25 ani – foto principal, în stânga) și mijlocașul dreapta Octavian Vasile (25 ani). Cei doi vâlceni au ajuns aseară la o înțelegere cu Cătălin Rufă și vor rămâne să pună umărul la salvarea Metalului de la retrogradare. „Am ajuns la un acord cu Metalul, atât eu, cât și Vasile și urmează să semnăm contractele. De vineri, echipa intră în cantonament la Snagov. Eu cred că Metalul are o echipă bună”, a spus Florian Pîrvu pentru Liga2.ro.

În anii trecuți, Vasile și Pîrvu au mai colaborat cu Cătălin Rufă atât la Vâlcea, cât și la Reșița.

Inițial, Rufă a mai dorit alți doi jucători din Zăvoi, pe atacantul Constantin Stoica și fundașul central Cătălin Pîrvulescu, care au declinat însă ofertele.

Cătălin Rufă a discutat ieri cu alți doi foști jucători ai CSM-ului, Cristian Munteanu (foto mic) și Mihai Dina, cărora le-a făcut oferte. Cei doi experiementați jucători au fost pentru câteva zile la Satu Mare, dar nu au făcut deplasarea cu Olimpia în cantonamentul din Cipru.

De departe, cel mai constant jucător al CSM-ului în prima parte a sezonului, fundașul central Cristi Munteanu (36 ani) și-a dat deja acceptul să vină la Metalul și va ajunge azi la Snagov. Mihai Dina ia și el în calcul să meargă la echipa antrenată de Mihai Stoica, însă situația lui se va lămuri zilele viitoare.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă