Vărul lui Paul Codrea ar putea semna cu FC Caransebeș. Mijlocașul e gata să o lase pe ASU Poli

Vărul lui Paul Codrea ar putea semna cu FC Caransebeș.** Mijlocașul e gata să o lase pe ASU Poli

Liderul Ligii a IV-a Timiș va aborda returul cu un lot mai redus numeric. ASU Poli e pe cale să se despartă de încă un jucător important. După pierderile din atac, mijlocașul Dorin Codrea a plecat de la alb-violeți pentru a da probe la FC Caransebeș. Tehnicianul Sorin Brîndescu anunță însă că e în continuare mulțumit de numele pe care le are la dispoziție.

Dorin Codrea (17 ani) se află în teste la divizionara secundă pregătită de timișoreanul Alin Artimon. Caransebeșul dorind să mai înregimenteze tineri sub 21 de ani pentru partea a doua a campionatului. Verișorul fostului „principal” al alb-violeților, Paul Codrea, aparține de Avicola Buziaș și era împrumutat pe „Știința”. O eventuală despărțire definitivă de el nu e privită însă ca o lovitură de către noul tehnician Sorin Brîndescu. „Foarte bine, are acceptul nostru, e eșalonul secund… Mai avem șase mijlocași centrali, nu ar fi o mare pierdere”, spune antrenorul lui ASU Poli.

Feraru ar putea reveni

Echipa de pe „Știința” i-a mai pierdut în această iarnă pe Ionaș (plecat în Germania), Iorgovan (cu probleme medicale) și pe Samuel Feraru (împrumut expirat). Totuși în cazul ultimului există o șansă ca el să revină la echipă. Fundașul dreapta a avut un necaz în familie. La capitolul noutăți au rămas portarii Octavian Rusu (ex-Caransebeș), Eduard Butoi (Roșiori) și atacantul Bogdan Pleșcan (ex-ACS Poli), care sunt în continuare în pregătiri.

ASU Poli a parcurs deja o săptămână cu antrenamente și va pleca mâine în cantonament la Moneasa. „A fost bine, suntem în grafic. Sunt mulțumit de cum au răspuns băieții… Și antrenamentele din cantonament, vor fi combinate, nu facem doar fizic. Cam știm lotul pentru acest stagiu, vor fi 20-21 de jucători, pe ei ne bazăm și în campionat”, a precizat Sorin Brîndescu.

Alb-violeții vor disputa două teste cu adversari care se află în zonă în perioada stagiului centralizat iar la întoarcere au programat pe 31 ianuarie un test la Chișineu Criș, cu echipa locală din Liga a IV-a Arad.

ASU Poli a disputat deja primul amical al iernii, în weekend, pe terenul colegei de eșalon Timișul Șag. Timișorenii s-au impus cu 4-0 (3-0) prin „dublele” lui Vucea și Făgețan.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)
Pe aceeași temă