Vali Munteanu, ofertat de Dinamo să vină gratis din vară. Fortuna l-a pierdut și pe Chipirliu, revenit la Oțelul

Clubul Dinamo București a transmis o notificare celor de la Fortuna Poiana Câmpina prin care anunță negocierile cu golgheterul prahovenilor – Valentin Munteanu, jucător aflat în ultimele șase luni de contract. Foarte probabil, cele două cluburi se vor așeza la „masa tratativelor” pentru a se găsi o soluție convenabilă ambelor echipe și pentru ca jucătorul să poată face „pasul” spre Liga I chiar din această iarnă, astfel încât să câștige și clubul Fortuna ceva din transferul fotbalistului pe care l-a „ridicat” în ultimele sezoane.

Chipirliu a plecat la Oțelul

În plus, din efectivul Fortunei a devenit sigură plecarea lui Remus Chipirliu (foto, dreapta), atacantul fiind solicitat înapoi de clubul de care aparține – Oțelul Galați, astfel că și acesta va avea șansa să joace în primul eșalon (chiar dacă la una dintre codașe) din retur. Și fundașul Crișan a primit transferul la Dinamo, de unde va fi redirecționat, se pare, către ACS Berceni.

Revine Zegheru

Fortuna este aproape de a face și prima achiziție certă, fiind vorba tot despre o revenire – portarul Radu Zegheru. Acesta va suplini absența, în primele trei runde, a lui Iustin Popescu – suspendat de către Comisia de Discplină a FRF.

Fără îndoială că lista de achiziții a câmpinenilor va cuprinde mai multe nume, clubul având destule propuneri în acest sens, chiar dacă va urma, și la Câmpina, o „optimizare” a cheltuielilor, în perioada imediat următoare.

Stamate s-a întors la lucru

Antrenorul celor de la Fortuna Poiana Câmpina, Aurelian Stamate, se află de zile bune la serviciu, acesta inspectând bazele de pregătire din zona Câmpinei pentru a găsi condiții de efectuare a antrenamentelor în perioada imediat următoare. Stamate va vedea și sala de sport și din Cornu – care poate reprezenta o variantă pentru antrenamente, atunci când vremea va fi potrivnică, terenurile cu iarbă fiind impracticabile în acest moment din cauza gheții.

Astfel, nu este exclus chiar ca, data reunirii echipei – programată pentru luni, 12 ianuarie, la ora 10,00 – să fie modificată.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă