Vâlcea poate să-și piardă mai mulți jucători în această iarnă. Tomozei: „Dacă nu plec la Liga 1, rămân”

După despărțirea de golgheterul Marius Staicu, CSM Râmnicu Vâlcea ar putea pierde în această iarnă și alți jucători. Mai mulți fotbaliști din lotul pregătit de Alexandru Pelici au trecute în contracte clauze de mărire a salariilor sau de renegociere în această iarnă.

Unul dintre aceștia, fundașul de bandă Marius Tomozei (25 ani) este și el gata să părăsească Zăvoiul, în cazul în care primește o ofertă concretă din Liga 1. „Eu m-am înțeles cu șefii clubului, vreau să plec doar la Liga 1. Dacă nu plec la Liga 1, rămân la Vâlcea. Nu vreau să merg tot în eșalonul secund. Aici suntem în fruntea clasamentului. Dar, dacă se concretizează ceva la Liga 1, este clar că vreau să plec. Am 25 de ani, trebuie să fac pasul spre primul eșalon. Am ceva discuții, rămâne de văzut dacă se va concretiza ceva” a afirmat Tomi.

Jucătorul de bandă crede că CSM trebuie să profite de situația favorabilă din acest sezon. „La Vâlcea suntem cu banii la zi. Chiar dacă sunt puțini, ni s-a dat ce s-a promis. Am vorbit și noi jucătorii între noi, nu se știe când mai avem șansa asta, să fim lideri. La anul va fi doar o singură serie și va fi mult mai greu. Avem un grup bun, un antrenor foarte bun, nu cred că am avut vreun jucător decisiv, echipa a fost importantă. Dar, mai întâi să prindem play-off-ul, avem meciuri grele acasă și în deplasare și doar patru puncte avans față de locul 7. Cred că, după plecarea lui Staicu, ne mai trebuie doi jucători buni, dintre care, clar un atacant. Nu ar fi benefic să vină mulți jucători” a mai declarat Tomozei.

În acest sezon, fundașul originar din București a evoluat în 15 partide pentru CSM Râmnicu Vâlcea, marcând două goluri și a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai echipei.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă