Vâlcea l-a adus pe Mihai Dina, dar a pierdut un alt jucător. Gane vrea încă un mijlocaș și un fundaș

Vâlcea l-a adus pe Mihai Dina, dar a pierdut un alt jucător.** Gane vrea încă un mijlocaș și un fundaș

Atacantul Mihai Dina (30 ani) a ajuns astăzi la Râmnicu Vâlcea, urmând ca în această după-amiază să efectueze primul antrenament alături de lotul CSM-ului. În prima parte a sezonului trecut, Dina a evoluat la Concordia Chiajna, după care a trecut în Cipru, la AEL Limassol, unde a bifat doar cinci jocuri, în care a intrat pe final de meci.

În schimb, CSM Râmnicu Vâlcea pare să îl piardă pe portarul Laurențiu Popescu, care s-a antrenat săptămâna trecută la Vâlcea, dar acum a fost rechemat la echipa cu care este sub contract, CS U Craiova.

Antrenorul Jerry Gane a fost cel care l-a convins pe Mihai Dina să i să alăture la CSM Râmnicu Vâlcea. „Dina este un atacant cu experiență, care are goluri multe la Liga 1, cred că ne va ajuta mult. A fost încântat de proiectul nostru și sunt convins că va rămâne. În privința lui Laurențiu Popescu, a fost o situație de forță majoră, nu este exclus ca el să revină la noi, dacă cei de la Craiova vor găsi să ia un portar. Vom mai aștepta câteva zile, să vedem ce se va decide la Craiova în privința lui, eu sper să revină. Mai căutăm un mijlocaș central și un fundaș central, jucători cu experiență”, a anunțat antrenorul echipei vâlcene, Jerry Gane.

CSM i-a mai adus în această vară pe portarul Vlad Muțiu (împrumut Dinamo), dar și pe jucătorii de câmp Sorin Bușu ( fundaș stânga, FCM Baia Mare), Daniel Cocină (atacant, Pandurii II), Ionuț Neag (fundaș central, Gaz Metan), Alexandru David (fundaș dreapta, Petrolul), Adrian Cârstea (mijlocaș central, Podari) și Florian Pârvu (mijlocaș central, Turnu Măgurele). Alături de echipă se antrenează și Florin Costea, care ar putea rămâne doar în cazul în care nu-și găsește angajament în străinătate.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă