Vâlcea a ratat șansa de a aduce un atacant de la Genoa. Transferul italianului a picat în ultimul moment din cauza unei erori de sistem

Vâlcea a ratat șansa de a aduce un atacant de la Genoa.** Transferul italianului a picat în ultimul moment din cauza unei erori de sistem

În premieră pentru fotbalul vâlcean, CSM Râmnicu Vâlcea a făcut luni, 5 septembrie, toate demersurile pentru a aduce un jucător italian sub comanda antrenorului Inel Gane, pe Lorenzo Andriuoli (19 ani, foto, în dreapta), un atacant care urma să fie împrumutat de la Genoa. Vârful a mai evoluat până acum la tineretul lui Inter Milano și la Primavera Genoa.

Managerul CSM-ului, Lucian Munteanu, a ajuns la un acord de împrumut cu clubul italian Genoa, chiar în ultima zi de transferuri. Deși datele au fost procesate în sistemul FIFA, s-a produs o eroare și transferul nu s-a făcut până la miezul nopții. Astfel, mutarea a picat în ultimul moment!

„O mare parte din salariul lui Lorenzo Andriuoli urma să fie suportat de către Genoa. Cred că era un vârf care ne putea ajuta, provine din școala italiană de fotbal și face parte din lotul unei echipe din Serie A. A fost o problemă cu sistemul FIFA și transferul nu s-a putut realiza”, a spus managerul CSM-ului, Lucian Munteanu.

CSM are acum un lot compus din 24 de jucători, dintre care 12 fotbaliști sunt Under 21. Vâlcea a transferat în total 13 jucători: portarii Vlad Muțiu (Dinamo), Cătălin Cabuz (Viitorul), fundașii Sorin Bușu (Baia Mare), Cristi Munteanu (Viitorul), Ionuț Neag (Mediaș), mijlocașii Stephan Drăghici, Nicușor Mocanu (ambii Ardealul Cluj), Adrian Cârstea (Podari), Florian Pârvu (Turnu Măgurele), Călin Cristea (Racing Beirut), Daniel Stana (Petrolul) și atacanții Mihai Dina (AEL Limassol) și Grigore Ceapă (Șirineasa).

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă