Vagner așteaptă să fie declarat liber de contract pentru a semna cu FC Brașov! „Dacă va fi așa, noi îi dorim mult succes”

Vagner așteaptă să fie declarat liber de contract pentru a semna cu FC Brașov!**

Deși s-a antrenat timp de o lună cu FC Brașov, fundașul Alexandru Vagner nu are încă drept de joc pentru gruparea brașoveană. Motivul? Vagner și-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract de FCM Tîrgu Mureș, astfel fundașul încă nu a putut semna angajamentul cu FC Brașov.

Memoriul înaintat de Vagner urma să fie judecat aseară de Comisia de Soluționare a Litigiilor și sunt șanse mari ca jucătorul să fie declarat liber de contract. „Am fost de acord ca Vagner să se pregătească cu FC Brașov până pe 25 februarie. Jucătorul a revenit luni la Târgu Mureș, însă dacă va fi declarat liber de contract noi îi dorim mult succes la FC Brașov”, declara Aurelian Băbuțan, directorul general al FCM Târgu Mureș.

De cealaltă parte, oficialii lui FC Brașov îi acuză pe cei de la Târgu Mureș că își bat joc de jucător. „Își bat joc de Vagner. Nu îl putem legitima până nu se soluționează memoriul. Nu ne putem gândi decât la faptul că sunt alte interese la mijloc, altfel nu înțelegem de ce durează atât acest caz”, acuză oficialii lui FC Brașov.

„Chiar dacă am lucrat doar pentru o scurtă perioadă de timp la FC Brașov, respect acest club și nu doresc să comentez mai multe despre acest caz”, a spus Băbuțan.

Sursa: Monitorul Expres

Pe aceeași temă