Vădrariu in, Hadăr out! FC Bihor a bifat al cincilea transfer din Liga I

Vădrariu in, Hadăr out!** FC Bihor a bifat al cincilea transfer din Liga I

FC Bihor se mișcă destul de bine pe piața transferurilor și la interval de doar câteva zile după ce l-a achiziționat pe Ovidiu Mihalache a obținut semnătura unui alt jucător de primă divizie. Este vorba despre Daniel Vădrariu, un alt fost astrist.

Vădrariu reprezintă astfel cel de-al cincilea transfer al acestei ierni realizat de „roș-albaștri” după ce Cristian Bud, Ciprian Vasilache, Florin Lazăr și Ovidiu Mihalache s-au alăturat deja lotului echipei pregătite de Marian Pană.

Jucătorul a semnat acordul cu noua sa echipă, împrumut până în vară, și a efectuat deja primul antrenament cu FC Bihor.

În vârstă de 22 de ani și având 1,78 m înălțime, Daniel Vădrariu a venit tot de la viceliderul Ligii I, Astra Giurgiu și evoluează pe postul de fundaș stânga. Acesta poate evolua însă și la mijlocul terenului.

Hadăr a fost împrumutat la Békéscsaba

Echipa orădeană se mai desparte și de jucători în această iarnă, nu numai transferă. Astfel, site-ul oficial al echipei FC Bihor anunță că atacantul Adrian Hadăr a fost împrumutat la formația maghiară Elore Békéscsaba, situată pe primul loc în cea de-a doua ligă din Ungaria. Trupa maghiară tocmai a fost învinsă de elevii lui Marian Pană, scor 3-0, miercuri seara, în Ungaria.

Împrumutul lui Hadăr la Békéscsaba a fost oficializat joi seara și este valabil până în vară.

Într-o altă ordine de idei, cel de-al doilea joc amical din această iarnă pentru FC Bihor va avea loc duminică, de la ora 13:00, ora României, în Ungaria, cu Szeged.

Pe aceeași temă