UTA vrea să se întărească de la ultima clasată

27 Dec. 2011, 18:03 Bursa transferurilor
UTA vrea să se întărească** de la ultima clasată

Conducerea „Bătrânei Doamne” a bătut palma cu mai mulți jucători pentru retur, însă niciunul dintre ei nu se află în postura de a putea semna un contract cu echipa arădeană. Majoritatea dintre ei se află încă sub contract cu alte grupări și, până la această oră, nu și-au clarificat situația cu ele. Totuși, unul dintre fotbaliștii care ar putea deveni în cel mai scurt timp utist est Cătălin Bucur, care în tur a evoluat la Arieșul Turda. Conform primarului orașului din județul Cluj, „lanterna roșie” a seriei de Vest a ligii secunde are mari șanse să se retragă din campionat în această iarnă, iar fotbaliștii sunt liberi să-și caute alte formații.

„Alb-roșii” l-au abordat demult pe mijlocașul ofensiv de 28 de ani, care fie că a evoluat pentru FC Bihor, fie că a făcut-o pentru Turda, a făcut din „Bătrâna Doamnă” principala sa victimă.

„E adevărat că ni-l dorim pe Bucur, dar până nu-și rezolvă defintiv situația la Turda nu putem să-l considerăm jucătorul nostru. Nici pe el și nici pe ceilalți jucători de pe lista noastră de achiziții. Și, e puțin probabil ca până la anul să se mai schimbe ceva”, a declarat Giovanni Catanzariti, președintele UTA-ei.

Sursa: Sport Arad

27 Dec. 2011, 18:03 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă