UTA s-a despărțit de încă un jucător. A cerut rezilierea și a primit-o: „Îmi doresc să joc constant”

Chiar dacă are un lot subțire, în primul rând numeric, UTA a mai pierdut la finalul săptămânii trecute încă un jucător. Adrian Suslak (26 de ani) a fost mai mereu rezerva lui Paul Copaci în prima parte a sezonului, iar acum a cerut să fie lăsat să plece și a obținut rezilierea, fiindcă își dorește să joace mai mult, iar acest lucru nu ar fi fost posibil nici în restul acestui campionat.

„Îi mulțumesc echipei fanion că mi-a mai acordat o șansă, dar, pe de altă parte, îmi doresc să joc constant. Nu sunt supărat pe nimeni. Le doresc băieților multă baftă mai departe. Am ceva contacte cu alte echipe, dar nu am stabilit încă nimic cu privire la viitorul meu”, a spus Suslak pentru Sport Arad.

Readus în vară la UTA, după ce în sezonul trecut fusese împrumutat la Gloria Lunca Teuz Cermei, Suslak a fost utilizat într-un singur meci în această ediție de Liga 1. A fost titular în jocul cu CS Balotești (0-2).

Fundașul a fost crescut de Atletico Arad, la UTA a mai jucat în cinci meciuri în sezoanele 2010/2011 și 2011/2012 și a mai jucat la Național Sebiș, CS Ineu și Gloria Lunca Teuz Cermei.

Trei amicale în această săptămână

Altfel, UTA are în această săptămână programate trei jocuri amicale.

Cu Gloria Lunca Teuz Cermei joacă marți, de la ora 11:00, pe stadionul Motorul. Joi o întâlnește pe Crișul Chișineu Criș, de la ora 11:00, tot pe arena din carierul Aradul Nou, iar cu Luceafărul Oradea are programat testul sâmbătă, de la 13:00, tot pe Motorul.

Foto: UTA Arad

Pe aceeași temă