UTA, refuzată de Arnăutu: „Mi-e greu să plec de la Luceafărul. Din vară schimbăm și noi obiectivul”

UTA, refuzată de Arnăutu:**

Data plecării în cantonamentul din Spania se apropie pentru UTA Bătrâna Doamnă, însă conducerea clubului arădean nu reușește deocamdată să îi îndeplinească dorința antrenorului Laurențiu Roșu. Tânărul tehnician vrea încă un atacant în lot pentru a crea concurență, dar nu-și dorește orice jucător.

Dacă până acum, printre propunerile oferite utiștilor, potrivit Sport Arad, s-au numărat Florin Costea și brazilianul Wellington Carlos da Silva, acesta din urmă fost la Concordia sau Pandurii, ambele refuzate din diverse motive. Pista Andrei Ciolacu de la ASA Târgu Mureș a fost abandonată, în timp ce timișoreanul Marco Enciu, liber de contract după rezilierea cu Dacia Unirea Brăila, a plecat în Italia, în Serie D.

Un alt jucător dorit de UTA a fost golgheterul Luceafărului Oradea, Sergiu Arnăutu (26 ani), însă oficialii arădeni s-au lovit de refuzul acestuia.

„Cei de la Luceafărul au fost foarte corecți cu mine, mi-e greu să plec, mi-ar părea rău să îi las acum, mai ales că, din câte am înțeles, din vară schimbăm și noi obiectivul. Le mulțumesc și celor de la UTA că s-au gândit la mine, am avut ceva discuții în această săptămână, doar că am decis să rămân aici. A contat și părerea familiei, căci ne simțim bine la Oradea. Nu mă sperie nici concurența lui Matei. Dimpotrivă, mă motivează. E un fotbalist bun, va juca cine merită sau, de ce nu, vom juca ambii”, a declarat, pentru Sport Arad, atacantul prahovean.

La Luceafărul Oradea din iarna anului trecut, Sergiu Arnăutu a pus umărul la promovarea echipei bihorene în Liga 2. În prima parte a acestui sezon, Arnăutu a evoluat în 20 de meciuri, în 18 ca titular, și a înscris de 9 ori.

UTA Bătrâna Doamnă susține sâmbătă un meci amical, de la ora 12:00, pe stadionul Șega, cu Gloria Lunca Teuz Cermei, iar duminică pleacă în Spania, pentru cantonamentul ce se va desfășura timp de două săptămâni la Oliva Nova.

Pe aceeași temă