UTA l-ar putea înlocui pe Galanis cu un brazilian

11 Jul. 2012, 17:57 Bursa transferurilor
UTA l-ar putea înlocui pe Galanis** cu un brazilian

Posibilitatea ca „eroul” UTA-ei din derby-ul cu Poli să revină în „alb-roșu” e din ce în ce mai mică. Pista Vasilios Galanis pare să fii fost abandonată, din moment ce în Calea Aurel Vlaicu a sosit un alt atacant de careu. Este vorba despre Weller Wilson Pereira (foto), un fotbalist brazilian, cu pașaport italian, de 22 de ani, care ultima oară e evoluat pentru echipa secundă a germanilor de la Duisburg.

Pereira a făcut deja două antrenamente sub comanda lui Adrian Falub, care, dacă își dă acordul pentru transfer, conducerea clubului urmează a solicita cartea verde a fotbalistului. S-ar putea ca masivul vârf să nu fie unicul fotbalist „carioca” din lotul utist în sezonul următor, la Arad mai fiind așteptat încă un atacant din Țara Cafelei de un alt profil.

Până una alta, mai trebuie să spunem că sub comanda antrenorilor „textiliști” a ajuns și Cosmin Giura. Acesta este un fundaș central de 26 de ani, care a mai evoluat pentru Liberty Salonta, Sopron și Hajduboszormeny (ambele în Ungaria), însă ultima oară a apărat culorile unei formații din Vietnam. După despărțirile de Pascariu și Pocuca și „dezertarea” lui Muscă la începutul acestei săptămâni, „alb-roșii” mai aveau nevoie de cel puțin un fundaș cu ceva experiență, pe lângă tinerii Ene și Gornic.

Sursa: Sport Arad

11 Jul. 2012, 17:57 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă