UTA ia înălțime cu doi fotbaliști din Peninsulă

26 Aug. 2012, 12:01 Bursa transferurilor
UTA ia înălțime** cu doi fotbaliști din Peninsulă

După multe căutări, conducerea „Bătrânei Doamne” s-a orientat spre doi fotbaliști din Italia pentru a acoperi posturile deficitare din cadrul lotului „textilist”. Sâmbătă după-amiază, la Arad au ajuns un fundaș central și un atacant de talie, care ar trebui să fie pe placul lui Adrian Falub.

Denny Nazari (foto) împlinește pe 4 septembrie 22 de ani și ultima oară a fost deținut în comproprietate de formațiile Sud Tirol și Ascoli. La finalul anului 2010, fundașul central de picior stâng a fost convocat pentru reprezentativa națională Under 20 din Lega Pro pentru confruntarea dintre Italia și Belgia. Cel mai bun sezon al său a fost 2009-2010, când a totalizat 2038 de minute în 27 de partide pentru Mezzocorona (provincial Trento).

Federico Gabriel Amione ar putea rezolva problema vârfului masiv solicitat de Adrian Falub. Italo-argentinianul are 28 de ani, 1,87 metri și a evoluat în Germania, la Uerdingen (liga a treia), în Elveția, la Chur (liga a treia) în Cipru, la Omonia Aradippou (liga a 2-a) și Doxa Katokopias (prima ligă) și, în sfârșit, în Peru (prima ligă), Colegio Nacional de Iquitos. Puternicul atacant a fost la un pas de a se transfera la Bari, pe vremea când „cocoșeii” evolua în Serie B. În această vară, Amione s-a pregătit cu Brindisi, formație din liga a patra italiană, care i-a și propus un contract de joc înainte de a fi solicitat de UTA.

De luni, cei doi fotbaliști vor încerca să-l convingă pe Falub că merită un loc în lotul „alb-roșiilor”, ce mai duce lispă și de un coordonator de joc.

Sursa: Sport Arad
Foto: FC Sud Tirol

26 Aug. 2012, 12:01 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă