UTA are un nou stranier în lot. Atacantul Gianmarco Piccioni a semnat cu echipa arădeană: „Am venit aici pentru obiectivul promovării”

Transferul mult dorit al unui atacant de către clubul UTA Bătrâna Doamnă s-a concretizat în cele din urmă la două zile după expirarea perioadei de achiziții. Gruparea arădeană condusă de Laurențiu Roșu a ajuns astăzi la un acord cu italianul Gianmarco Piccioni (25 ani), jucător care ultima dată a evoluat la CSM Poli Iași, în Liga 1. Transferul atacantului s-a putut realiza, deoarece acesta era liber de contract după ce antrenorul Eugen Neagoe a renunțat la serviciile sale în această iarnă. Achiziționarea lui Piccioni a fost anunțată încă de ieri pe site-ul Liga2.ro.

Născut pe 18 iulie 1991, Piccioni a jucat, în Italia, pentru cluburile Sambenedettese, Vicenza, L”Aquila, și Virtus Lanciano. În martie 2013 trece în Bulgaria, la Shumen 2010, apoi evoluează în Malta, la FC Mosta și Balzan Youths. Din iulie 2015 și până la începutul acestui an a evoluat pentru CSM Poli Iași.

Într-un sezon și jumătate petrecut la Iași, italianul a înscris 6 goluri în Liga 1 și unul în Europa League, împotriva croaților de la Hajduk Split. Piccioni a rămas în memoria fanilor moldoveni cu golul de 3-2 de la Timișoara, din ultima etapă a stagiunii trecute a primei ligi, gol ce a dus trupa ieșeană în premieră în preliminariile Europa League.

„Am venit aici pentru obiectivul promovării. Știu că UTA are o tradiție frumoasă și o galerie extraordinară”, sunt primele cuvinte ale atacantului în calitate de utist, care a fost dorit, în această iarnă, de prim-divizionarele Concordia Chiajna și ACS Poli Timișoara.

În această perioadă de transferuri, UTA Bătrâna Doamnă și-a mai asigurat serviciile mijlocașilor Dumitru Muntean (ex Olimpia Satu Mare) și Robert Vîlceanu (împrumut de la FCSB) și fundașului macedonean Mevlan Adili.

Pe aceeași temă