UTA, aproape de încă o despărțire! Jucătorul care a urcat la Moneasa pentru un posibil adio

UTA, aproape de încă o despărțire!** Jucătorul care a urcat la Moneasa pentru un posibil adio

UTA este din nou pe cale să rămână descoperită la capitolul portari. După episodul retrogradării lui Grahovac la echipa secundă pentru nerespectarea programului de odihnă și până la achiziția lui Svedskauskas, Dan Țapoș se vede în postura de a-și număra elevii.

Cum nu a primit viza medicală de la București pentru a reintra în efort normal, cauza fiind aceleași probleme la cap descoperite încă din toamnă, Alexandru Barna și conducerea clubului UTA au demarat negocieri pentru rezilierea amiabilă a înțelegerii. Inițiativa pare să aparțină șefilor arădeni, care nu mai par dispuși să aștepte ca fotbalistul să-și completeze dosarul medical cu parafa medicului neurochirurg, deși există șanse bune ca totul să fie până la urmă în regulă, așa cum s-a întâmplat pe finalul anului trecut.

Probabil, se va ajunge în scurt timp la un acord, dar, până una alta, goalkeeperul de 24 de ani a urcat la Moneasa pentru a-și mai lua și restul lucrurilor personale de la Hotelul Parc, dar și a-și lua rămas bun. Cum era de așteptat, Barna a discutat cel mai mult cu Dan Țapoș înaintea și în timpul antrenamentului de ieri după-amiază, după care s-a întors la Arad.

În aceste condiții, clubul fanion al Aradului se va întoarce – probabil – pe piață pentru un nou portar, care să-i facă concurență lui Roberto Bodea. Juniorul de 16 ani, Rafael Zamfir, se pregătește foarte bine în cantonament, doar că e nevoie de serviciile sale și la echipa de juniori Under 17, angrenată în Liga Elitelor sau în Cupa României la această categorie de vârstă.

În această iarnă, după încheierea primei părți a sezonului aflat în curs de desfășurare, UTA s-a despărțit de Mevlan Adili, Bujamin Asani, Alin Cârstocea, Daniel Florea, Cristian Scutaru, Paul Păcurar, Tomas Å vedkauskas, Hanson Boakai, Mădălin Ciucă, Alin Buleică și Richard Filaret, acesta din urmă renunțând la cariera de fotbalist. În afară de Adili și Filaret, restul fuseseră aduși special pentru acest sezon, pentru a pune umărul la promovare, obiectiv deja compromis după 21 de etape.

CITEȘTE și: Utiștii, scoși la „tablă” pe distanța de 2400 de metri

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă