UTA a transferat încă doi jucători, macedoneni, unul din prima ligă, iar altul anonim!

UTA a transferat încă doi jucători, macedoneni,** unul din prima ligă, iar altul anonim!

Joi seară a renunțat la opt jucători și pentru noul sezon UTA trebuie să își completeze serios lotul, fiindcă obiectivul promovării nu mai poate fi ratat în niciun caz, potrivit gândirii conducătorilor echipei arădene. Până ieri se bătuse palma cu patru jucători, iar astăzi „Bătrâna Doamnă” a bifat încă două transferuri. De această dată, noile achiziții sunt doi necunoscuți, doi macedoneni, conaționali cu fundașul Mevlan Adili.

Bujamin Asani (28 de ani) și Izet Ajrullahu (19 ani) au semnat astăzi cu UTA, club care țintește promovarea în Liga 1.

„E un pas mare în cariera mea, îmi doresc să fac lucruri bune și să ajut echipa să promoveze în Liga 1”, a spus Asani.

„Sunt fericit că am ajuns aici, voi da tot ce am mai bun și cred că dacă muncim din greu vom ajunge în prima ligă”, a spus și Ajrullahu.

Iată prezentarea celor doi jucători conform site-ului UTA:

„Conducerea clubului nostru a perfectat, în această dimineață, încă două transferuri. Fotbaliștii Bujamin Asani și Izet Ajrullahu au semnat cu UTA.

Asani (foto, al doilea din stânga) e născut pe 10 august 1988 și acoperă postul de fundaș stânga. A mai jucat la FK Skhupi, Rabotnicki Skopje (Macedonia), Kapaz Ganja (Azerbaidjan), iar ultimii doi ani a fost din nou la Skhupi.

Ajrullahu (foto, mijloc), născut pe 8 mai 1998, a apărat culorile echipelor Rabotnicki Skopje, Ujpest Budapesta U19 și FC Skhupi.

Ambii au fost puși la curent cu ce înseamnă UTA și de conaționalul lor Mevlan Adili, „roș-alb” de la începutul acestui an.”

Potrivit Soccerway, Bujamin Asani e trecut ca mijlocaș și în ultimul sezon a evoluat în 32 de meciuri, toate ca titulat, pentru Shkupi, echipă clasată pe locul 8 în prima ligă din Macedonia, și a înscris 1 gol. Noua achiziție a UTA-ei joacă destul de dur, în ultimul sezon luând 10 cartonașe galbene.

Cât despre Izet Ajrullahu, acesta pare a fi un anonim, fiindcă e de negăsit pe internet. Singurele lucruri care apar cu el sunt câteva clipuri pe youtube.

Vă reamintim că, până acum, UTA a mai bătut palma cu fundașul Mădălin Ciucă (34 de ani, ex CSM Poli Iași), mijlocașul Ștefan Grigorie (35 de ani, ex FC Brașov), portarul Bogdan Caucă (20 de ani, ex FC Brașov) și atacantul Dan Roman (31 de ani, ex CFR Cluj).

Jucătorii Marius Chindriș, Dumitru Copil, Alin Gligor, Bogdan Miron, Dumitru Muntean, Gianmarco Piccioni, Robert Vîlceanu și Michel Vlad nu vor mai continua la UTA.

Despre stafful tehnic, principal Adrian Mihalcea îi va avea secunzi pe Cristian Todea și Gheorghe Mihali, antrenor cu portarii va fi tot Dan Țapoș, însă în privința preparatorului fizic încă nu s-a luat o decizie.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă