Primii doi jucători care ar putea să plece de la UTA după ce conducerea a anunțat noua tactică pentru 2018. „Nu cred că vor rămâne. Nu se încadrează în varianta low-cost”

În ședința de sâmbătă trecută dintre conducerea clubului UTA și suporterii fideli ai echipei, Alexandru Meszar transmitea că „Bătrâna Doamnă” va continua în partea a doua a sezonului pe o variantă low-cost. Actuala conducere va asigura continuitatea până când primăria și Suporter Club UTA vor găsi noi investitori care să vină să se implice.

În aceste noi condiții, cu bugetul redus din noul an, cel mai mult de suferit vor avea jucătorii din lot. Potrivit Sport Arad, primele nume avansate să plece de la UTA în această iarnă sunt macedonenii Mevland Adili (23 de ani) și Bujamin Asani (29 de ani).

„Nu cred că vor rămâne, sunt jucători străini, joacă pe bani mai mulți și avem și alte cheltuieli cu ei. Nu se încadrează în varianta low-cost, deși am putea face eforturi pentru unii. Vom ține cont și de statistica fiecăruia, vom vedea ce-și dorește fiecare jucător, dacă îl interesează doar banii sau pune și suflet. Nu știu acum cine va pleca sau cine va rămâne în condițiile pe care le vom pune jucătorilor, în caz că rămânem. În acest moment, spun că trebuie să schimbăm foaia și să mergem pe tineret. Nici în privința viitorilor antrenori nu vă pot da un răspuns ferm acum, pentru că nici noi nu-l știm”, a precizat Alexandru Meszar.

Mevlan Adili a fost adus la UTA în luna februarie 2017 și a jucat în acest sezon în 16 meciuri, toate ca titular, reușind să înscrie și un gol, cu Academica Clinceni (3-0).

Bujamin Asani a venit la echipa arădeană la finalul lunii iunie 2017. Mijlocașul a fost utilizat în 15 meciuri, în 10 ca titular, și a înscris un gol, unica reușită a UTA-ei din derby-ul de la Timișoara cu ASU Poli (1-2).

 

Pe aceeași temă