UTA a transferat atacantul fostei rivale la promovare. Ionuț Radu schimbă taberele arădene

UTA Bătrâna Doamnă a transferat doi atacanți în două zile. Joi dimineață, nou-promovata arădeană îl „fura” pe Marius Curtuiuș din curtea celeilalte reprezentative a județului în Liga 2, Șoimii Pâncota, iar astăzi, vineri, a perfectat achiziția unui alt jucător ofensiv, tot de la o grupare arădeană, însă din Liga 3, Național Sebiș.

Transferul lui Ionuț Radu, căci despre este este vorba, a fost oficializat de ofițerul de presă al UTei pe site-ul oficial al clubului. „Conducerea UTA-ei a ajuns la un acord cu atacantul Ionuțt Radu, un atacant de valoare, care anul trecut a fost unul din cei mai buni marcatori ai seriei a IV-a din Liga a III-a.

Fotbalistul hunedorean (nãscut pe 17 august 1991) a debutat în liga secundă la Corvinul, apoi a jucat în Italia, la echipele de tineret ale cluburilor Chievo și Palermo. Are și douã experiențe în Republica Moldova, la Rapid Chișinău și Nistrul Otaci. FC Hunedoara, CS Oșorhei, Metalurgistul Cugir șsi Națtional Sebiș sunt grupările ale căror tricouri le-a mai îmbrăcat”, a sunat anunțul lui Claudiu Drăgan.

Ionuț Radu a marcat în ultimul sezon de Liga 3 11 goluri pentru Național Sebiș. În acest moment, UTA Bătrâna Doamnă are patru atacanți în lot: Ciprian Rus, Adrian Petre, Marius Curtuiuș și Ionuț Radu.

Alin Gligor (fundaș, ex FC Olt), Alexandru Manea (fundaș, ex FC Caransebeș) și Bogdan Miron (portar, ex Național Sebiș) au mai semnat contracte cu UTA, clubul anunțând la începutul săptămânii că mai transferă, înainte de cantonamentul din Austria, doi sau maxim trei fotbaliști. Doi dintre aceștia au făcut-o deja, astfel că arădenii ar mai trebui să achiziționeze încă un jucător dacă ar respecta ceea ce au transmis la startul pregătirii.

Pe aceeași temă