UTA a renunțat la Urosevic

20 Feb. 2012, 17:39 Bursa transferurilor
UTA** a renunțat la Urosevic

După ce au făcut aproape o zi pe drumul spre Antalya, la întoarcere, utiștii s-au descurcat ceva mai bine. Un autocar i-a așteptat pe „alb-roșii” la aeroportul Otopeni din București în miez de noapte, delegația arădeană ajungând acasă luni, în jurul orei 11. În afara lui Mara sau Bălan, care au rămas în Capitală pentru cele două zile libere, nici sârbul Srdjan Urosevic nu a mai făcut cale întoarsă la Arad și asta pentru că nu a corespuns din punct de vedere tehnico-tactic.

„Urosevic a rămas în Turcia, să-și caute o altă echipă. Noi am decis să renunțăm la el, fiindcă nu a venit cu un plus. E și jucător străin, extracomunitar, s-ar fi făcut unele cheltuieli cu el, care, până la urmă, nu s-ar fi justificat. Ne doream un fotbalist cu talie pe postul de mijlocaș defensiv, însă, atâta timp cât nu venea cu lucruri bune în jocul nostru, nu avea rost să insistăm cu el”, a precizat Dan Stupar.

Pe de altă parte, „secundul” UTA-ei spune că nu s-a renunțat la ideea aducerii unui „închizător” de forță, dar mai există și alte posturi deficitare. „S-ar putea să mai avem nevoie de câte un fotbalist în fiecare compartiment. Rămânem intersați de un mijlocaș defensiv puternic, dar și un fundaș central și un atacant. De asemenea, s-ar putea să ne mai întărim și cu cel puțin un jucător Under 21. În Antalya, am realizat că nu stăm tocmai bine la acest capitol”, a adăugat Stupar, care și-a manisfestat dezamăgirea față de unul dintre fotbaliștii tineri din lot. „Dincolo de accidentarea suferită în amicalul cu Prahova Tomșani, Miron nu s-a ridicat la pretențiile noastre. La ce calități are și la cât ar trebui să dea pentru fotbal la vârsta asta, nu poate să aibă atitudinea pe care a avut-o în Antalya. Vrem mult mai mult de la el, fiindcă știm că poate”, mai crede antrenorul secund al „textiliștilor”.

Sursa: Sport Arad

20 Feb. 2012, 17:39 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă