Ursu, aproape de SC Bacău. Popovici: „Îmi doresc să aduc jucători care se află cel puțin la nivelul titularilor actuali”

Ursu, aproape de SC Bacău.** Popovici:

Pentru a se menține în prima jumătate a clasamentului Seriei I a Ligii 2, SC Bacău trebuie să-și întărească lotul în această iarnă. Printre jucătorii pe care Cristian Popovici și-i dorește se află și Ionuț Ursu (25 de ani), scrie ziarul local Deșteptarea.

Fostul fundaș al echipei Săgeata Năvodari, liber de contract după ce și-a reziliat înțelegerea cu fosta prim-divizionară în această toamnă, este în tratative cu SC Bacău. Ursu este dorit de Popovici, tehnician care îl cunoaște din perioada în care a evoluat la FCM Bacău și FC Botoșani.

„Îmi doresc să aduc jucători care se află cel puțin la nivelul titularilor actuali, dacă nu chiar peste ei. Deocamdată, nu am luat nicio decizie în privința jucătorilor care vor fi disponibilizați”, a precizat antrenorul Cristi Popovici pentru desteptarea.ro.

„Vrem să ne întărim în această iarnă, însă, dacă vreun jucător vrea să plece sau are o ofertă de nerefuzat, nu ne opunem”, a spus și președintele SC-ului Remus Pozânarea.

În vizorul băcăuanilor se mai află un fundaș stânga și un atacant central.

SC Bacău se va reuni pe 12 ianuarie, pe 16 va efectua vizita medicală la București, iar de pe 26 va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată la Slănic Moldova.

Pe aceeași temă