Urosevic a ales să vină la UTA pentru performanță

09 Feb. 2012, 13:52 Bursa transferurilor
Urosevic a ales să vină la UTA** pentru performanță

Pe ultima sută de metri, Srdjan Urosevic a prins lotul pentru Antalya. Ajuns la Arad de câteva zile, masivul mijlocaș defensiv a plecat în Turcia alături de utiști, după ce a ajuns la o înțelegere verbală cu clubul arădean. Totuși, în cazul în care nu va oferi randamentul scontat, există posibilitatea ca sârbul să nu fie păstrat pentru returul campionatului.

„E un jucător cu un CV bun, are cultură fotbalistică, dar să vedem cum se va implica în programul de pregătire, cum se va descurca în partidele amicale. Trebuie să ne facem o părere mai clară despre el și să vedem dacă este o concurență reală pentru acea zonă a terenului, pentru Ignea, Varga sau Chindriș”, consideră Roland Nagy.

La rândul său, Urosevic ne-a mărturisit de a acceptat să vină la UTA: „Nu doream să mai plec departe de casă, de aceea mi-a plăcut ideea de a veni la Arad. Am vorbit cu Bogdan Mara despre ceea ce se dorește aici, el a jucat în Grecia alături de un prieten de-al meu. Mi s-a spus că se vrea promovarea, sunt planuri frumoase și mi-am dat acceptul. De UTA am mai aflat și de la prietenul meu Vasljevic. Am găsit perspective frumoase aici, oameni care vor să facă performanță. Sunt convins că echipa poate promova”, a declarat „închizătorul” de 27 de ani.

Acesta a precizat că poate evolua oriunde în centrul liniei de mijloc, iar pe sezon marchează – în medie – trei goluri. În „alb-roșu” s-a împrietenit repede cu conaționalul său, Predrag Pocuca. „Mi-a arătat Predrag clipuri pe Internet cu fanii, am văzut că sunt nebuni în sensul frumos al cuvântului, pasionali și atașați de echipă. Din câte am văzut, e o atmosferă foarte frumoasă pe stadionul din Arad, sper să o trăiesc și eu cât de curând”, a mai precizat sârbul.

Srdjan Urosevic e născut la Belgrad și a evoluat în cariera sa la Obilic (Serbia), Bežanija (Serbia), Zemun (Serbia), Esteghlal Tehran (Iran), Ham Kam (Norvegia) și Ilioupoli (Grecia).

Sursa: Sport Arad

09 Feb. 2012, 13:52 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă